Ook adverteren op binnenwerk-online.nl? Neem hier contact op met onze bladmanager.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

De Groot Bewerkingsmachines

De Groot bewerkingsmachines is al meer dan 40 jaar actief in de verkoop van machines voor de plaat en massief verwerkende industrie.

Het verkoopteam van De Groot bestaat uit 9 accountmanagers die als relatiebeheerder veel kennis hebben van de activiteiten bij onze klanten in hun gebied. Zij worden ondersteund door een team van 5 productspecialisten met specifieke kennis van de productieprocessen en de machines van Europese topfabricaten waaronder Biesse, Weinig, Altendorf, Hofmann en Casadei. In de showroom met democenter staan 300+ machines demonstratie-klaar opgesteld.

Naast een actief verkoopteam heeft De Groot een uitgebreid servicecenter waarin ook de technici specifieke kennis hebben over onderhoud, herstel en software van de machines uit het aanbod.

Voor de juiste service kan De Groot gebruik maken van de afdeling Parts met een ruim aanbod aan onderdelen. Deze onderdelen kunnen ook online worden besteld.

Door de snel veranderende markt kan De Groot met de eigen Automation Academy inspelen op de nieuwste innovaties en de kennis goed verwoorden aan de klanten.

Klanten kwalitatief laten produceren is het motto.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en de mogelijkheden van de machines die wij leveren, dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Rosmalen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Vinkenveld 3
5249 JN Rosmalen
Nederland
E-mailadres aanvragen@degroot.nl Website degroot.nl

kaart

Gerelateerde artikelen