Platform voor de interieurbouwbranche
GOVEMBER kennismaand bij De Groot

GOVEMBER kennismaand bij De Groot

De gehele maand november staat bij De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen in het teken van demo’s, inspiratie, presentatie en bovenal innovatie. Iedere week worden er kleinschalige kennis-sessies georganiseerd specifiek afgestemd op ieder vakgebied en zowel voor kleine- als grote ondernemingen. In een paar uur zijn de bezoekers op de hoogte van alle toekomstige ins & outs.

Persoonlijke sessies op maat

“Eind juni hebben we onze vernieuwde showroom tijdens een live-event gepresenteerd. Aanleiding hiervoor was de komst van de Biesse Terma, Materia en Rover Plast waarmee we in één democenter volwaardige Advanced Materials demo’s op maat kunnen geven. Een unieke waarde in de Benelux. Deze sessies hebben we vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 kleinschalig gehouden zodat we de veiligheid van onze gasten kunnen garanderen. Terugkijkend was het een enorm succes. Dit heeft ertoe geleid dat we dit soort persoonlijke belevenissen vervolg willen geven voor al onze doelgroepen.” Aldus René Schalks, Salesmanager bij De Groot Bewerkingsmachines.

Programma

Govember biedt voor iedere vakman wat nieuws. Van timmerfabrikant tot interieurbouwer en plaatbewerker en van ZZP-er tot Advanced Materials verwerker. De Govember kennis-sessies bestaan uit ochtend- of middagsessies zodat het makkelijk te combineren is met de dagdagelijkse werkzaamheden. Voor de interieurbouwer en plaatbewerker hebben we onderstaande sessies uitgelicht.

04 NOV | De praktijk van kunststof bewerken
05 NOV | De bouwplaats zonder vorstverlet en tropenrooster
11 & 19 NOV | Eén kozijn, géén handen
12 NOV | Grote toekomst voor de kleine ondernemer
Werkplaats leasen – Handgereedschap – Machines – Meeneemdeals. De Groot gelooft in een gouden toekomst voor zelfstandigen en kleine ondernemers. Hun specialisten en een team van Festool en Mafell laten de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van machines, handgereedschap en Peanuts plaatverbindingen. Er is een vrije inloop tussen 16 en 20 uur en er worden doorlopend demonstraties gegeven. Ook presenteert De Groot hun nieuwe leaseconcept waarmee uit te rekenen is voor welk maandbedrag je een complete werkplaats in kan richten.
18 NOV | 24/7 plaat bewerken
Interieurbouw automatisering – Automatische handling. Meer produceren met dezelfde mensen is een belangrijk thema in de interieurbouw. Bezoekers ontdekken hoe werkplaatsautomatisering hier aan bijdraagt en welke machines en software nodig zijn. De Groot demonstreert twee ‘automatiseringsroutes’ die het verschil in productieproces uitlichten.
25 & 26 NOV | Govember dagen
Tijdens de Govember dagen vinden er doorlopend demonstraties plaats. Of men nu komt voor een nieuwe of gebruikte (CNC-)bewerkingsmachine, handgereedschap, afzuiging of voor een complete werkplaats: je maakt het met De Groot!

GOVEMBER

Beperkt plaats i.v.m. coronamaatregelen

Wij van De Groot, vinden het erg leuk om onze bezoekers persoonlijk te ontmoeten tijdens Govember. Uiteraard willen we dit graag veilig doen en daarom nemen we veel maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Omdat er een beperkt aantal plaatsen zijn, vragen we onze gasten om hun plek van te voren te reserveren.

Meer info zie: degroot.nl/govember

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.