Platform voor de interieurbouwbranche
Vernieuwd democenter De Groot Bewerkingsmachines klaar voor de toekomst

Vernieuwd democenter De Groot Bewerkingsmachines klaar voor de toekomst

Presentatie-innovatie-inspiratie

De afgelopen maanden zijn we volop in de weer geweest om onze showroom te vernieuwen. 18 juni jl. hebben we ons vernieuwde democenter officieel geopend middels een Grootse digitale opening. Hierin hebben onze productspecialisten in het kort getoond met welke machinefabricaten wij intensief samenwerken en welke bewerkingsmachines er allemaal aangesloten staan voor demo’s. Met de verbouwing is De Groot klaar voor de volgende generatie en vind je dan ook dé ultieme machinebelevenis op een locatie.

Waarom verbouwen

De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen levert machines, onderdelen, service en scholing voor de plaat-, massief hout- en kunststofbewerker. Ze staat in de Benelux dan ook bekend als hét adres waar je moet zijn voor nieuwe of gebruikte machines. De toevoeging van een nieuw ontwikkelde reeks machines voor het bewerken van Advanced Materials zorgde er voor dat er een nieuwe indeling gewenst was van het machineaanbod. En wat begon als een idee voor een kleine aanpassing is uitgemond in een grootse verbouwing. Hiermee is het Brabantse familiebedrijf De Groot klaar voor de komende generatie; klaar voor de toekomst.

 

Presentatie, innovatie en inspiratie

Waar voorheen de machines speels door elkaar stonden is nu gekozen voor rust, ruimte en overzicht. In een black box zijn drie werelden van De Groot gecreëerd, specifiek voor ieder vakgebied. Iedere machine krijgt de aandacht die ze verdient. Nergens in Europa vind je zo’n groots en exclusief aanbod opgesteld. Vrijwel alle machines staan aangesloten en onze productspecialisten geven, op afspraak, dagelijks uitleg en demo’s waarbij specifieke vraagstukken van de klant worden beantwoord. Ook als het gaat om toekomstgerichte onderwerpen zoals over efficiëntie en flexibiliteit. Ofwel, hoe kan je productieprocessen beter inrichten zodat je sneller, slimmer en dus voordeliger kunt produceren.

De visie van de architect

Architect Hans Kuijten ontwerpt al 25 jaar interieurs voor particulieren en hospitality projecten. Met zijn driedimensionale ideeën verandert hij ruimtes tot een plek waar je je thuis voelt. Kuijten heeft zijn inspiratie uit het logo gehaald. Belangrijk was dat de grote ruimte warm, cosy en intiem oogde. En met gebruik van natuurlijke materialen en tinten en herhaling van elementen is een mooie balans gevonden. De vernieuwde showroom is nu echt een verlengstuk van het gedachtegoed van De Groot geworden.

 

Kwalitatief aanbod

Samenwerking met de juiste leveranciers is belangrijk. De Groot Bewerkingsmachines kiest er dan ook bewust voor om selectief met een aantal fabricaten samen te werken. De 16.000 m² showroom moet ‘De Groot’ zijn met de merken die wij vertegenwoordigen. Zo kunnen we alle nieuwste innovaties meenemen in ons advies naar de klant. We leveren machines, (hand)gereedschap en onderdelen voor onder andere boren, zagen, verbinden, schaven en frezen, maar ook voor cnc-bewerken, schuren, opsluiten en persen.

Iedereen is welkom

Wij nodigen iedereen van harte uit om een bezoek aan De Groot te brengen en de nieuwe showroom zelf te komen bekijken. Wij zijn zoals altijd gewoon geopend en bereikbaar zoals men van ons gewend is.

Meer info zie: degroot.nl/showroom

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.