Platform voor de interieurbouwbranche
Bewerkingsmachines

Democenter De Groot Bewerkingsmachines Rosmalen klaar voor de toekomst

De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen levert machines, onderdelen, service en scholing voor de plaat-, massief hout- en kunststofbewerker.

democenter_degroot_fotografie-peterbaaas-4

24 september 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen levert machines, onderdelen, service en scholing voor de plaat-, massief hout- en kunststofbewerker. Ze staat in de Benelux dan ook bekend als hét adres waar je moet zijn voor nieuwe of gebruikte machines.

In de 16.000m² showroom staan bewerkingsmachines van topmerken als Altendorf, Weinig, Biesse, Hofmann, Casadei en meer. De toevoeging van een nieuw ontwikkelde reeks machines voor het bewerken van Advanced Materials zorgde er voor dat er op de vloer een nieuwe indeling gewenst was van het machineaanbod. En wat begon als een idee voor een kleine aanpassing is uitgemond in een grootse verbouwing. Hiermee is het Brabantse familiebedrijf De Groot klaar voor de komende generatie; klaar voor de toekomst.

De Groot Bewerkingsmachines

Presentatie, innovatie en inspiratie

Waar voorheen de machines speels door elkaar stonden is nu gekozen voor rust, ruimte en overzicht. In een black box zijn drie werelden van De Groot gecreëerd, specifiek voor ieder vakgebied. Iedere machine krijgt de aandacht die ze verdient. Nergens in Europa vind je zo’n groots en exclusief aanbod opgesteld. Vrijwel alle machines staan aangesloten en de productspecialisten geven, op afspraak, dagelijks uitleg en demo’s waarbij specifieke vraagstukken van de klant worden beantwoord. Ook als het gaat om toekomstgerichte onderwerpen zoals over efficiëntie en flexibiliteit. Ofwel, hoe kan je productieprocessen beter inrichten zodat je sneller, slimmer en dus voordeliger kunt produceren.

De visie van de architect

Architect Hans Kuijten ontwerpt al 25 jaar interieurs voor particulieren en hospitality projecten. Met zijn driedimensionale ideeën verandert hij ruimtes tot een plek waar je je thuis voelt. Kuijten heeft zijn inspiratie uit het logo gehaald. Belangrijk was dat de grote ruimte warm, cosy en intiem oogde. En met gebruik van natuurlijke materialen en tinten en herhaling van elementen is een mooie balans gevonden. De vernieuwde showroom is nu echt een verlengstuk van het gedachtegoed van De Groot geworden.

De Groot Bewerkingsmachines

Kwalitatief aanbod

Samenwerking met de juiste leveranciers is belangrijk. De Groot Bewerkingsmachines kiest er dan ook bewust voor om selectief met een aantal fabrikanten samen te werken. De 16.000 m² showroom moet ‘De Groot’ zijn met de merken die wij vertegenwoordigen. Zo kunnen we alle nieuwste innovaties meenemen in ons advies naar de klant. We leveren machines, (hand)gereedschap en onderdelen voor onder andere boren, zagen, verbinden, schaven en frezen, maar ook voor cnc-bewerken, schuren, opsluiten en persen.

Wanneer zien we jou?

Wij nodigen iedereen van harte uit om een bezoek aan De Groot te brengen en de nieuwe showroom zelf te komen bekijken. In Rosmalen vind je dé ultieme machinebelevenis op een locatie. Die moet je gezien hebben! Wij zijn zoals altijd gewoon geopend en bereikbaar zoals men van ons gewend is. De koffie staat klaar…

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%