Platform voor de interieurbouwbranche
Kantenaanlijm Oriëntatie-ochtend bij De Groot

Kantenaanlijm Oriëntatie-ochtend bij De Groot

Kantenaanlijmen, waarschijnlijk is het één van de moeilijkste en meest tijdrovende klussen in de interieurwerkplaats. Een kantenaanlijmmachine kan jou veel werk besparen, maar net zoals er tientallen soorten kantenband zijn, zijn er ook tientallen soorten kantenaanlijmmachines. Op de Oriëntatie-ochtend voor Kantenaanlijmmachines bij De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen leer je alles over kantenaanlijmen en ontdek je wat voor jou de beste machine, lijmsoort en kantenband is.

Programma Oriëntatie-ochtend Kantenaanlijmmachines

  • 8.00 – 9.00 Ontbijt en welkom
  • 9.00 – 10.15 Demonstratie kantenaanlijmmachine
  • 10.15 – 10.45 Presentatie lijmsoorten en kantenbanden door Ostermann
  • 10.45 – 11.30 Demonstratie handmatig kantaanlijmen met Mafell en Festool

Demonstratie kantenaanlijmachine

De kantenaanlijmmachine is technisch gezien de meest complexe machine in een werkplaats. Voor elk detail van de kant is een losse bewerkingsunit verkrijgbaar. Wat doet elke unit en welke heb je nodig voor jouw werkzaamheden? Tijdens de interactieve demonstratie wordt de hele machine ontleed en zie je hoe je een geweldige kant maakt.

Presentatie lijmsoorten en kantenbanden

Ostermann Nederland komt tijdens de ochtend een uitgebreide presentatie geven over de verschillende lijmsoorten en materialen voor kantenband. Wat kies je voor een badkamer of voor een keuken? Na deze presentatie weet je precies wat jij nodig hebt!

Handmatig kantaanlijmen

Ronde en schuine kanten plakken is een vak apart. Mafell Nederland komt tijdens deze demonstratie de Zero-Joint kantenlijmer demonstreren. De specialisten van De Groot laten je ook nog de Festool kantenlijmer zien. Je leert waar je op moet letten bij ingewikkelde kanten. Het voor- en nabehandelen van de kant komt ook aan bod en uiteraard is er veel ruimte voor vragen.

Aanmelden

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, in verband met de meest recente coronaregels, is het belangrijk dat je op tijd jouw plek reserveert. Dat kan via de website van De Groot: https://www.degroot.nl/blog/aanmelden-orientatie-ochtend-kantenaanlijmen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.