Platform voor de interieurbouwbranche
De Groot Bewerkingsmachines naar de 3e generatie

De Groot Bewerkingsmachines naar de 3e generatie

Volmondig ja

In september vorig jaar is het besluit gevallen. Tijdens een weekend weg werd Martijn de vraag gesteld door Ruud. Na 10 seconden nadenken volgde een “Volmondig ja”, aldus Martijn. Al enkele jaren loopt Martijn mee met alle afdelingen binnen De Groot. Vooral de serviceafdeling sprak hem erg aan. In deze korte periode heeft Martijn onder andere alle softwaresystemen van De Groot vernieuwd. Op de serviceafdeling is de reactietijd nu al sterk verkort.

Vooral de inzet van Martijn heeft Ruud en Jolanda doen besluiten om op dit moment de stap te maken. De ontwikkelingen op het gebied van automatisering en het verbeteren van de serviceafdeling past beter bij Martijn en zijn generatie. In de afgelopen jaren is daarom een sterk team rondom Martijn gebouwd. Zowel jonge als meer ervaren medewerkers maken deel uit van het managementteam. Martijn kan op de familie blijven rekenen. Ruud en Jolanda zullen hem ondersteunen als directielid en zijn zus Daphne zorgt ervoor dat de klanten gastvrij worden ontvangen.

Een servicegerichte organisatie

Martijn wil van De Groot een echte servicegerichte organisatie maken. Klanttevredenheid staat op één. Alle 90+ medewerkers hebben hier een belangrijk aandeel in. Zijn ambitie is: “blije klanten, marktaandeel behouden en mooie, innovatieve dingen samen met onze klanten maken”.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.