Platform voor de interieurbouwbranche
Oriëntatie-ochtend CNC bewerken bij De Groot – 23 maart

Oriëntatie-ochtend CNC bewerken bij De Groot – 23 maart

Binnen een paar uur weet jij of een CNC-machine de juiste keuze is voor de toekomst van jouw bedrijf én alles over hoe je start met CNC bewerken.   Speciaal voor interieurbouwers die willen gaan starten met CNC bewerken organiseert De Groot de Oriëntatie-ochtend CNC bewerken.

Binnen één ochtend ben je op de hoogte hoe CNC-machines werken en weet je meer over de software van deze machines. Daarnaast vertellen andere interieurbouwers over hun ervaringen en krijg je nuttige en toepasbare tips over hoe je het beste kan starten met CNC bewerken. Kortom, na deze ochtend ga jij als expert naar huis.

Programma Oriëntatie-ochtend CNC bewerken

8.00 – 9.00 uur: Ontbijt en welkom
9.00 – 9.30 uur: Presentatie van één van de klanten van De Groot over hun ervaringen
9.30 – 10.30 uur: Demonstratie CNC-machine met balkentafel
10.30 – 11.15 uur: Presentatie ‘Starten met CNC-bewerken’
11.15 – 12.15 uur: Demonstratie CNC-machine met vlakke tafel

Klantverhaal

Tijdens de oriëntatie-ochtend geeft één van de klanten van De Groot een korte presentatie. Hierin nemen ze jou mee in hun ervaringen tijdens de eerste maanden/jaren met een CNC-machine. Waarop is de keuze voor een CNC-machine gebaseerd? Hoe is het aankoopproces verlopen? Wat viel mee en wat viel juist tegen? Wat moet de volgende keer anders? Hoe is het personeel meegenomen in deze beslissing?

Afgelopen editie kwam Twan Gielens van 1573 Hout vertellen hoe zij het starten met CNC bewerken hebben ervaren en wat er allemaal bij kwam kijken. Benieuwd? Lees dan de klantcase op: https://www.degroot.nl/blog/starten-met-cnc-bewerken.

Demonstraties CNC-machines

Productspecialisten van De Groot geven demonstraties op twee soorten CNC bovenfrezen; een CNC met balkentafel en een CNC nestingmachine. Zij vertellen je alles over de verschillen tussen de twee machines en waar je op moet letten als je besluit een CNC-machine aan te schaffen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor interactie. De productspecialisten beantwoorden graag al jouw vragen over CNC-machines en CNC bewerken. Zo kom jij wellicht binnen als een leek maar vertrek je als een deskundige.

Presentatie ‘Starten met CNC bewerken’

Als je besluit te gaan starten met CNC bewerken komt er van alles op je af. Met name op het gebied van financiering en software. Gedurende de presentatie zullen beide thema’s aan bod komen met toegankelijke voorbeelden.

Meld je aan

Om voldoende ruimte te houden voor interactie zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij de voorgaande edities moest na drie dagen de inschrijving al worden stopgezet vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen. Reserveer daarom snel een plaats voor deze interessante oriëntatie-ochtend. Opgeven kan via de website van De Groot: https://www.degroot.nl/blog/aanmelden-orientatie-ochtend-cnc-bewerken

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.