Platform voor de interieurbouwbranche
Tijdelijk gratis online Biesse bSolid Basic Cursus

Tijdelijk gratis online Biesse bSolid Basic Cursus

Haal het optimale rendement uit een Biesse CNC-bewerkingsmachine

Een nieuwe CNC-gestuurde bewerkingsmachine brengt allerlei vragen met zich mee. Hoe gebruik je de machine op de juiste manier? Hoe werkt de programmeringssoftware? En welke knoppen doen wat? Om een antwoord te geven op deze vragen, en om ervoor te zorgen dat je echt het maximale uit jouw machine haalt, biedt De Groot Bewerkingsmachines tijdelijk de mogelijkheid om online, vanuit je eigen werkplek, een Biesse bSolid Basic cursus te volgen. Op 25, 26 óf 27 maart a.s. is deze cursus gratis te volgen na inschrijving via de website van De Groot.

Front View iMac Pro Mockup by Anthony Boyd Graphics

Imac mockup Biesse bSolid De Groot Bewerkingsmachines

Met het volgen van deze interactieve Webinar leer je, als operator van CNC-gestuurde Biesse machines, hoe te programmeren met de besturingssoftware bSolid. Dit 3D CAD CAM-softwareprogramma is op maat gemaakt en ondersteunt de prestaties van elke machinale bewerking dankzij verticale modules. Zo kan je elk specifiek productieproces automatiseren. Aansluitend leer je ook hoe je de Biesse machine moet instellen en er efficiënt mee kan produceren.

In dit Webinar leer je:

  • Tekenen/programmeren van freesbewerkingen.
  • Simuleren van een werkstuk in de machine.
  • Hoe je met een macro werkt.
  • CIX-bestanden omzetten naar freesbestanden.
  • Je werklijst optimaliseren.

Je krijgt hiermee een indruk van wat bSolid kan en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen. Of je nu al werkt met een Biesse CNC-gestuurde machine of je er over nadenkt om er een aan te schaffen. Het volgen van het online Webinar is tijdelijk gratis. Schrijf je nu in via https://bit.ly/bsolidcursus en/of stel collega’s op de hoogte.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.