Platform voor de interieurbouwbranche
Kantaanlijm kennissessies bij De Groot

Kantaanlijm kennissessies bij De Groot

In een paar uur tijd wordt je op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen en mogelijkheden omtrent kantaanlijmen.

De afgelopen tijd hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van kantaanlijmen. Om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen en de hieruit voortgevloeide mogelijkheden organiseert De Groot met medewerking van Ostermann twee Kantaanlijm kennissessies.

16 en 17 juni staan bij De Groot Bewerkingsmachines in het teken van kantaanlijmen. Gedurende beide ochtenden wordt een specifiek op kantaanlijmen afgestemde kennissessie georganiseerd met presentaties van specialisten, demonstraties (o.a. Zero Joint kantenaanlijmen) en een bedrijfsbezoek bij KEK B.V. in Den Bosch.

Programma

Een van de demonstraties die tijdens de kennissessie zal plaatsvinden is Zero Joint kantenaanlijmen door middel van AirForce technologie. Met behulp van deze hete lucht techniek wordt de functionele laag van thermoplastisch polyurethaan op het kantaanband gesmolten, waardoor de band als het ware in het materiaal smelt en er geen lijmnaad zichtbaar is. Dit ziet er niet alleen strak en luxe uit maar garandeert ook weerstand tegen vocht en hitte, is hygiënisch en biedt een uitstekende langdurige kwaliteitsafwerking. 

Daarnaast zal er een bedrijfsbezoek plaatsvinden bij het familiebedrijf KEK B.V. in Den Bosch. Dit bedrijf biedt een uniek totaalconcept op het gebied van interieurbouw; van sloop tot sleuteloverdracht. KEK B.V. heeft in de 5200 vierkante meter productieruimte onder meer een Biesse Akron 1400 en Biesse Stream A met terugloopunit staan. Ook beschikt het bedrijf over 500 vierkante meter aan showroom.

08:00 – 09:00 Welkom + ontbijt

09:00 – 09:30 Rondleiding

09:30 – 10:30 Demonstraties (o.a. Zero Joint kantenaanlijmen)

10:30 – 11:00 Presentatie Ostermann

11:00 – 12:30 Bedrijfsbezoek KEK B.V.

Coronamaatregelen

Uiteraard zullen alle passende maatregelen worden getroffen om mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveer jouw plek

Wij van De Groot Bewerkingsmachines, verwelkomen je graag tijdens een van deze Kantaanlijm kennissessies. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, adviseren wij je zo snel mogelijk jouw plek te reserveren. Dit kan via www.degroot.nl/Kantaanlijm-Kennissessie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.