Platform voor de interieurbouwbranche
Oriëntatie-ochtend CNC-bewerken bij De Groot

Oriëntatie-ochtend CNC-bewerken bij De Groot

Speciaal voor jou organiseert De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen deze oriëntatie-ochtend over CNC bewerken. In een paar uur tijd hoor je verhalen van andere interieurbouwers, kom je te weten hoe CNC-machines werken en krijg je nuttige tips over hoe je het best kunt starten. Voldoende informatie om een weloverwogen beslissing te kunnen maken over de toekomst van jouw bedrijf.

Programma Oriëntatie-ochtend CNC bewerken

  • 8.00 – 9.00 uur: Ontbijt en welkom
  • 9.00 – 9.30 uur: Presentatie 1573 Hout over hun ervaringen
  • 9.30 – 10.30 uur: Demonstratie CNC machine met balkentafel
  • 10.30 – 11.00 uur: Presentatie ‘Starten met CNC-bewerken’ door De Groot
  • 11.00 – 11.30 uur: Demonstratie CNC machine met vlakke tafel
  • 11.30 – 12.30 uur: Optioneel bedrijfsbezoek

Presentatie 1573 Hout

Enkele jaren geleden kwam 1573 Hout bij De Groot in de showroom en gingen de deur uit met een Biesse Rover CNC-machine. Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid, zowel in omvang als kwaliteit. Maar dit is niet altijd makkelijk geweest. Eigenaar Twan deelt tijdens deze presentatie zijn ervaringen. Wat viel mee en wat viel tegen? Wat zou hij anders gedaan hebben? Hoe heeft hij zijn personeel meegenomen in deze beslissing?

Demonstraties CNC-machines

In de showroom heeft De Groot twee soorten CNC bovenfrezen opgesteld: een CNC met balkentafel en een CNC nestingmachine. Tijdens twee demonstraties worden de verschillen uitgelegd en ontdek je waar je op moet letten bij de aanschaf van een CNC-machine. Zoals we gewend zijn van de bijeenkomsten van De Groot is er veel ruimte voor interactie, dus elke vraag rondom CNC bewerken kan hier gesteld worden.

Presentatie ‘Starten met CNC bewerken’

Twee belangrijke thema’s voor de aanschaf van een CNC-machine zijn software en financiering. Tijdens deze presentatie zullen beide thema’s aan bod komen met toegankelijke voorbeelden. Moet je handig zijn met computers? En hoe snel verdien je een CNC-machine terug?

Aanmelden

Om aan de meest recente coronaregels te voldoen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een plaats voor deze interessante ochtend. Opgeven kan via de website van De Groot: https://www.degroot.nl/blog/aanmelden-orientatie-ochtend-cnc-bewerken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.