Platform voor de interieurbouwbranche
Vragen stellen wordt zéér aangemoedigd
#VraaghetRobert – alle machines voor hout- en kunststof bewerking.

Vragen stellen wordt zéér aangemoedigd

Interesse tonen in de markt

Op de Socials is het al zichtbaar, het thema van De Groot Bewerkingsmachines voor HoutPro+ is #vraaghetDeGroot. “Wij willen onze klant van dienst zijn en op de beurs met hen het gesprek aangaan. Daarom staan we nu al open voor alle vragen”, aldus marketeer Kirsten van Beerendonk.

VraaghetRob – alle machines voor hout & kunststof bewerkingen.

“We benaderen de houtbewerkende professional nu al, zodat we weten waar we op in kunnen spelen, of waar we extra uitleg over kunnen geven. Het tonen van interesse in de markt is voor ons heel belangrijk. Iedereen weet wie we zijn, men weet dat we de machines hebben, maar we hebben ook de kennis en dat willen we uitdragen.”

Brabantse gezelligheid staat wederom centraal bij De Groot, met veel ruimte voor het gesprek. Daarom is de bekende spiegeltent wederom op HoutPro+ te zien. “Onze stand is verder iets compacter, maar we laten nog steeds meerdere werkende machines binnen. We streven naar gemoedelijkheid.” 

VraaghetArjan – plaatbewerking, opdeelzagen, automatiseren & CNC-freesmachines.

Tijdens de beurs staat een topteam klaar en in de komende periode geeft De Groot de leden van het team een steeds duidelijker gezicht via Social Media. “We willen dat duidelijk is bij welke persoon je voor welke vraag terecht kunt. Daarom koppelen we bewust een foto aan de persoon. We beantwoorden graag al je vragen.” 

Demonstraties op Plaatgebied

De stand is opgedeeld in twee sectoren, Massief en Plaat. Aan beide kanten is een divers aanbod aan machines te vinden, met de specialisten die daar alles over kunnen vertellen. “Op de hele uren vindt een reeks demonstraties van machines voor de plaatbewerkende sector plaats. Aan het einde van de reeks demonstraties zal een mooi product zijn ontstaan dat wellicht door een bezoeker mee naar huis genomen kan worden.”

VraaghetStephan – service & inbedrijfstelling.

Arjan Hannewijk, productspecialist plaat en mister Biesse, neemt de bezoekers mee langs de verschillende demonstraties. “In Nederland vind je niemand die zo enthousiast is over Biesse als Arjan. Keer op keer is het weer genieten om een demonstratie van Arjan bij te wonen. De passie spat ervan af! Wil jij technisch de diepte in? Arjan is jouw man!” aldus Van Beerendonk.

Ook aandacht voor Massief

Elk half uur start een reeks demonstraties op machines voor de massief houtbewerkende sector. Productspecialist Massief, Jeroen Vorstenbosch zal tijdens dan uitleg geven. Jeroen komt al bijna 25 jaar over de vloer bij timmerfabrieken. Hij heeft dus de hele opkomst van CNC-machines in deze industrie meegemaakt. Als geen ander weet hij het pijnpunt in de productie op te sporen en uiteraard heeft hij overal een mooie oplossing voor. Tijdens HoutPro+ gaat Jeroen de bezoeker meenemen in de wereld van de Massief houtbewerker.

VraaghetStijn – software & automatiseren.

Van Beerendonk legt uit dat er op de stand nog veel meer te doen is dan het bijwonen van machine-demonstraties. “We delen informatie over software en automatisering, factoren die van groot belang zijn voor gebruiksgemak en productieverhoging. We laten verschillende software pakketten zien en onze specialisten beantwoorden alle vragen. We kijken er naar uit om de hele markt weer te ontmoeten en hopen dat iedereen aanwezig is!” 

Hal 1 – stand 1120   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.