Platform voor de interieurbouwbranche
Plaat Dagen bij De Groot – 18 & 19 mei 2022

Plaat Dagen bij De Groot – 18 & 19 mei 2022

De toegenomen vraag naar mooie maatwerkinterieurs heeft de afgelopen jaren gezorgd dat bedrijven in de machinale plaatbewerking meer dan genoeg werk hebben. Toch ontkomen ook deze bedrijven niet aan de huidige economische uitdagingen; stijging van de grondstofprijzen, een toenemend tekort aan personeel en langere levertijden. De Plaat Dagen van De Groot Bewerkingsmachines, op 18 en 19 mei, staan dan ook in het teken van autonomie, besparen en opschalen.

Twee dagen vol inspiratie en innovatie over én voor machinale plaatbewerking op één plek. Een echte beursbeleving zonder de drukte van een beurs maar vol met persoonlijke aandacht. Tijdens de dagen vind je naast de machines en oplossingen van De Groot ook vele andere bedrijven. Zo bespaar je een hoop zoekwerk, losse afspraken en daarmee kostbare tijd. Of je nu vragen hebt over machines, software, materialen of personeel, je vindt zeker een antwoord op de Plaat Dagen!

Machine-demonstraties

De hele dag door worden machine-demonstraties gegeven. Onder andere op de Biesse Rover A CNC-freesmachine en Biesse Rover A FT CNC-nestingmachine. Deze Rovers zijn ontworpen met de veelzijdigheid van de hedendaagse houtverwerker in het achterhoofd.

Ook de meest complexe machine in de werkplaats wordt gedemonstreerd; de kantenaanlijmmachine. Kantenaanlijmen is waarschijnlijk één van de moeilijkste en meest tijdrovende klussen in de interieurwerkplaats. Je ontdekt de nieuwste innovaties, zoals hybride lijmbakken, hete lucht kantaanlijmen en werken met barcodes. Naast de machines kijken we ook naar het kantenband door middel van presentaties van kantenbandleveranciers. Zo ontdek jij hoe je nog sneller een mooie kant kunt aanlijmen.

Naast de machines van Biesse, worden ook andere topmerken als Altendorf, Mafell en Festool gedemonstreerd. Probeer de veiligste formaatzaag ter wereld of ontdek hoe de mobiele platenzaagmachine van Mafell je onderweg gaat helpen om perfecte zaagsneden te maken. Het hele programma is te vinden op de website van De Groot Bewerkingsmachines.

Kennisstraat

In de Plaatbewerking Kennisstraat vind je stands over software, tekenpakketten, IoT-tools, service, materialen, plaatverbinders, platformen, brancheverenigingen en meer. Dit is de gelegenheid om het gesprek aan te gaan met experts uit verschillende vakgebieden en te ontdekken welke kansen er liggen voor jou.

De Groot Bewerkingsmachines

De showroom van De Groot Bewerkingsmachines is uniek in Europa, nergens anders vind je zoveel bewerkingsmachines van zoveel merken bij elkaar. Op 16.000 m2 staan honderden machines opgesteld en aangesloten, klaar om gedemonstreerd te worden. Hierdoor kan jij de machines zien, voelen en ervaren en zo de beste keus maken.

Je bent elke werkdag en op zaterdagochtend van harte welkom, maar uiteraard in het bijzonder op 18 en 19 mei 2022 tijdens de Plaat Dagen! Om alle bezoekers voldoende persoonlijke aandacht te geven wordt er gewerkt met een maximaal aantal inschrijvingen. Reserveer snel jouw plek en ben verzekerd van een bezoek aan de Plaat Dagen op 18 of 19 mei 2022.

Ga voor alle informatie, het hele programma en de mogelijkheid om je aan te melden naar www.degroot.nl/plaat-dagen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.