Platform voor de interieurbouwbranche
#vraaghetDeGroot tijdens HoutPro+

#vraaghetDeGroot tijdens HoutPro+

Na 5 jaar wachten is het eindelijk weer zover; HoutPro+ 2022. Van 1 tot en met 4 november is De Groot Bewerkingsmachines dan ook te vinden op de grootste beurs voor houtbewerkend Nederland. Op stand 1120 laten zij je de nieuwste innovaties zien op het gebied van houtbewerking. Meld je aan met exposantencode: DGH524. Uiteraard staat er een absoluut topteam voor je klaar. Benieuwd bij wie jij moet zijn voor jouw vragen?

Plaatbewerking

Vragen over CNC frees- of nestingmachines, opdeelzagen, kantenaanlijmmachines of automatisering in je werkplaats? Stel ze aan Arjan of Serkan.

#VraaghetArjan
Je vindt niemand in Nederland die zo enthousiast is over Biesse als Arjan Hannewijk. Keer op keer is het weer genieten om een demonstratie van Arjan bij te wonen. De passie spat ervan af! Wil jij technisch de diepte in? Arjan is jouw man!

#vraaghetSerkan
Serkan is de nieuwste productspecialist van De Groot. Twee jaar geleden studeerde hij af van de opleiding Technische Bedrijfskunde, vervolgens heeft hij een uitgebreid inwerktraject gehad op de Automationafdeling en sinds een jaar stelt hij kantenaanlijmmachines en opdeelzagen samen voor onze klanten. Een lekker pittige discussie over de machineconfiguratie gaat hij niet uit de weg. Bij deze ben je uitgenodigd om Serkan Kaya uit te dagen met jouw vragen!

Timmerindustrie

Of het nu gaat om CNC-bewerkingscentra, schaafbanken, automatische afkortzagen, lijm- en deuvelautomaten of automatische opsluitbanken, bij Jeroen ben je aan het juiste adres.

#vraaghetJeroen
Mr. Massief, dat is Jeroen Vorstenbosch. Al bijna 25 jaar komt hij over de vloer bij timmerfabrieken, dus hij heeft de hele opkomst van CNC-machines in deze industrie meegemaakt. Als geen ander weet hij het pijnpunt in jouw productie op te sporen en uiteraard heeft hij daar een mooie oplossing voor. Tijdens HoutPro+ gaat Jeroen jou meenemen in het opsluitproces van de toekomst, ga dus zeker een kijkje nemen!

Alle machines voor hout- en kunststofbewerking

Hiervoor kun je terecht bij een van de accountmanagers. Hieronder stellen we er een aantal aan je voor.

#vraaghetRené
Bist in Frysk? Komst uut Grunn? Als je al klant bij De Groot bent heb je ongetwijfeld René van der Molen al eens op bezoek gehad in een mooie rode monteursbus. Maar sinds een jaar sleutelt René (bijna) niet meer, maar kun je bij hem terecht voor de aanschaf van machines. Dankzij alle technische ervaring van René is hij perfect in staat potentiële problemen in jouw werkplaats op te sporen en hier snel op te schakelen. Dat moatte jo dwaan ja!

#vraaghetRob
Rob hoor je al van grote afstand aankomen. Met een tomeloze hoeveelheid energie wil hij maar één ding: de beste machines voor zijn klanten. Spreek je Rob van Wanrooij aan tijdens HoutPro+, dan weet je zeker dat je een uur later in de showroom van De Groot in Rosmalen loopt voor een demonstratie.

#vraaghetErwin
Met tientallen jaren ervaringen kan Erwin op bijna elke vraag wel een antwoord geven. Erwin is de rust zelve en je brengt hem niet zo snel van zijn stuk. Wellicht lukt het jou met een moeilijke vraag?

#vraaghetMarco
Marco neemt geen blad voor de mond en zegt gewoon waar het op staat. Met al tientallen jaren ervaring in de houtbewerkingswereld heeft hij meestal nog gelijk ook… Ben jij klaar voor een echt goed advies? Vraag het Marco!

Software, service & automatisering

Ga in gesprek met diverse specialisten op het gebied van software, service én automatisering. Laat je informeren over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en ontdek hoe jij deze het beste kan toepassen in jouw bedrijf.

#vraaghetLuuk
Luuk Teurlinx is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van software en automatisering in de interieurbouw en timmerindustrie. Met meer dan 20(!) externe partijen heeft hij inmiddels koppelingen opgezet.

Kun jij het bedenken op digitaal vlak? Dan kan Luuk het bouwen. Heb jij een proces waarvan je denkt dat het slimmer kan? Leg het voor aan Luuk en je gaat zeker een antwoord vinden!

#vraaghetStijn
Stijn Münninghoff heeft al voor veel van onze klanten processen geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd. Hij combineert kennis van machines en software met een flinke dosis probleemoplossend vermogen. Tijdens HoutPro+ zal hij de demonstraties uitvoeren, wil je dus iets specifieks zien? Vraag het Stijn!

Combineer jouw bezoek!

De showroom van De Groot Bewerkingsmachines en de Brabanthallen liggen op slechts 15 minuten rijden van elkaar. Combineer daarom jouw bezoek aan HoutPro+ met een bezoek aan de showroom van De Groot. Je vindt hier diverse CNC-machines, zaagmachines, kantenaanlijmmachines en nog meer dan 300 andere machines. De showroom van De Groot is van 1 t/m 4 november van half 9 tot 19 uur geopend! Alle informatie vind je op degroot.nl/houtpro+.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.