Platform voor de interieurbouwbranche
Bij De Groot vind je tijdens de Massief Dagen op 16 en 17 februari alles voor en over massief houtbewerking.

Bij De Groot vind je tijdens de Massief Dagen op 16 en 17 februari alles voor en over massief houtbewerking.

Van handgereedschap tot CNC-gestuurde machines en van demonstraties tot kennissessies. Laat je informeren en inspireren.

Speciaal voor de massief houtbewerker organiseert De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen op 16 en 17 februari de Massief Dagen. Deze dagen staan geheel in het teken van massief hout en zijn daardoor ook zeer interessant voor massieve meubelmakers. Voor beide dagen is een programma samengesteld met verscheidene interactieve demonstraties, interessante kennissessies en unieke productintroducties. Na deze dag heb je voldoende informatie om een weloverwogen beslissing te maken over de toekomst van jouw bedrijf.

Programma Massief Dagen

De Groot laat je tijdens de Massief Dagen je eigen programma samenstellen door zelf te kiezen welke demonstraties, kennissessies en productintroducties je wilt bijwonen. Zo haalt iedereen het maximale uit zijn of haar dag.

Demonstraties

Tijdens de Massief Dagen worden er op verscheidene tijdstippen diverse machine-demonstraties gegeven. Onder andere op de Rover A. Deze CNC-freesmachine van Biesse is ontworpen met de veelzijdigheid van de hedendaagse houtverwerker in het achterhoofd. Door de vele opties kan de machine geheel afgestemd worden op de wens van de houtbewerker. Op de website van De Groot vind je het volledige programma met alle machine-demonstraties.

De standaardmachines worden zeker niet vergeten. In hal 1 tot en met 3 wordt een speciale afkorthoek ingericht. Hier lopen specialisten rond om jou alles te vertellen en te laten zien over radiaal afkortzagen, knikarm afkortzagen, onderliggende afkortzagen en automatische afkortzagen. Bovendien wordt een demonstratie ‘Afkorten met optimalisatie’ gegeven op de Weinig Dimter S50. Een echte aanrader voor massief houtbewerkers die in tijden van prijsstijgingen en houttekort optimaal gebruik willen maken van hun hout.

Naast de afkorthoek vind je in hal 1 tot en met 3 ook vlakbanken, vandiktebanken, tafelfrezen, formaatzagen, rollerbanken en meer. De specialisten van De Groot vertellen je graag meer over deze machines en zoeken samen met jou naar een gepaste oplossing.

Ook Mafell wordt vertegenwoordigd. De handgereedschappen van Mafell staan voor Duitse degelijkheid, functionaliteit en gebruiksgemak. Hét merk handgereedschappen voor professionals. De gehele dag door worden diverse handgereedschappen door een professional van Mafell gedemonstreerd. Nu kan jij niet alleen de degelijkheid, functionaliteit en het gebruiksgemak echt goed beoordelen maar ook al jouw vragen stellen aan een expert.

Kennissessies

Naast het bijwonen van demonstraties kan je tijdens de Massief Dagen ook deelnemen aan diverse kennissessies. Per kennissessie heeft De Groot een expert uitgenodigd om een korte introductie te geven op het onderwerp, waarna jij vrij bent om al jouw vragen te stellen of de discussie aan te gaan.

De kennissessie over afzuiging zou voor veel massief houtbewerkers zeer interessant kunnen zijn. Maar zeker ook de kennissessie ‘Procesoptimalisatie’. Hierin gaan specialisten van De Groot met je in gesprek over de processen in jouw werkplaats. Hoe spoor je kansen op en hoe implementeer je succesvol verbeteringen in jouw proces? Ben je juist benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? In de kennissessie ‘Klantverhaal’ vertellen klanten van De Groot onder meer over hun ervaringen, hoe zij hun productie hebben ingericht en waarom ze hiervoor hebben gekozen.

Introductie nieuwste Conturex

Gedurende de twee dagen wordt de nieuwste generatie Conturex, de Vario S, voor het eerst in Nederland gepresenteerd. De Conturex is het bekendste CNC-bewerkingscentrum voor massief houtbewerking van ramen, deuren, kozijnen en trappen. De Conturex Vario S is nog breder inzetbaar dan zijn voorgangers en tijdens de Massief Dagen live in actie te zien.

Coronamaatregelen

Uiteraard worden passende maatregelen getroffen om aan alle coronaregels te voldoen. Zo zijn er onder andere een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wordt er goed geventileerd, wordt desinfectiemiddel aangeboden, houden we gepaste afstand, maken we wc’s en deurklinken regelmatig schoon en wordt iedereen gevraagd om thuis te blijven bij eventuele klachten.

Meer informatie en aanmelden

De Groot Bewerkingsmachines verwelkomt je graag woensdag 16 februari of donderdag 17 februari tijdens de Massief Dagen. Bij voorgaande bijeenkomsten moest de aanmeldperiode, vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen, vroegtijdig worden gesloten. Aangezien vanwege de coronamaatregelen nog minder mensen mogen worden toegelaten, wordt geadviseerd om zo snel mogelijk je plek te reserveren. Na ontvangst van de aanmeldbevestiging ben je ervan verzekerd dat je de dag kan bijwonen. Het gehele programma en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van De Groot: www.degroot.nl/blog/massief-dag.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.