Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Molendijk Houtbewerkingsmachines B.V.

Wij zijn Molendijk Houtbewerkingsmachines; aangenaam!

OPGERICHT IN 2002

Molendijk Houtbewerkingsmachines is in 2002 opgericht door Martijn Molendijk. Met negen gemotiveerde en servicegerichte werknemers is Molendijk Houtbewerkingsmachines nu, zo’n twintig jaar later, uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van advies, verkoop en onderhoud van houtbewerkingsmachines.

Benieuwd wat we voor U kunnen betekenen?

DE LEVERANCIER VAN HOLZ-HER MACHINES

Nadat de Holz-Her dealer in 2002 in Nederland failliet ging, besloot Martijn zélf leverancier te worden van Holz-Her machines. Hieruit is Molendijk Houtbewerkingsmachines ontstaan. Deze machines staan bekend om de Duitse degelijkheid en hoge kwaliteit. Wij staan in nauw contact met de producent, wat ons continu een goed inzicht geeft in de nieuwste ontwikkelingen.

molendijk houtbewerkingsmachines

TOTAALADVISEUR

Molendijk Houtbewerkingsmachines levert meer diensten! Wij zijn uw totaaladviseur op het gebied van hout- en plaatbewerking. Van zaagmachines en CNC machines tot kantenaanlijmmachines, en van lijm tot afzuiginstallaties: U kunt bij ons voor alles terecht.

Het is ons doel om onze klanten te helpen met het maken van de juiste keuzes en we zullen U altijd adviseren over de beste oplossing. Daarbij kunnen wij U ook voorzien van advies op het gebied van automatisering en helpen we U graag bij het koppelen van verschillende machines.

molendijk houtbewerkingsmachines

NIEUWE EN GEBRUIKTE MACHINES

Naast ons uitgebreide assortiment nieuwe houtbewerkingsmachines, bieden wij ook (jong) gebruikte machines van diverse merken aan. Zo kunnen wij U mogelijk voorzien van een machine die perfect aansluit bij uw productie.

Bekijk alle machines

ONZE PIJLERS

Molendijk Houtbewerkingsmachines is geboren uit servicegerichtheid en vandaag de dag is dit nog steeds onze missie. Deskundigheid, probleemoplossend, korte lijnen, vertrouwen én klantgerichtheid: dat is waar wij voor staan. Deze pijlers hebben al tot vele mooie projecten geleid.

Om U te kunnen voorzien van de beste ervaring kunt U bij ons terecht voor zowel de aanschaf van uw machine alsmede service en onderhoud. Een storing? Geen probleem! Ons ervaren team van monteurs zal er alles aan doen om U zo snel mogelijk te helpen. Met een glimlach, uiteraard!

molendijk houtbewerkingsmachines

Mogen we U ook helpen? Neem dan contact met ons op!

algemene informatie

Services Bewerkingsmachines Adres Dorpsweg 11
3257 LB Ooltgensplaat
Nederland
Telefoonnummer 0187 630 621 E-mailadres [email protected] Website molendijkservice.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.