Platform voor de interieurbouwbranche
We doen wat we beloven, al 20 jaar
De Holzher Dynestic7507.

We doen wat we beloven, al 20 jaar

Nieuwe ontwikkelingen en gemak voor de klant

“We hebben er zin in, ik ben wel een beurzenman”, zegt Arnoud Renaud van Molendijk Houtbewerkingsmachines. “We willen onszelf laten zien, wie we zijn en hoe we werken.” Molendijk Houtbewerkingsmachines heeft nog nooit zo’n grote stand gehad, die bijna 200m2 beslaat. Dat is een mooie mijlpijl in het jaar dat we 20 jaar bestaan.

Op HoutPro+ laat het bedrijf een aantal machines zien. Renaud: “Hierbij gaat het vooral om nieuwe ontwikkelingen. Er komen toch elke keer weer slimmigheidjes bij die de machinebediening vereenvoudigen. Veel interieurbouwbedrijven automatiseren omdat er geen personeel te krijgen is. Je kunt veel geld uitgeven aan machines, maar het is belangrijk om eerst de werkvoorbereiding op orde te hebben. Het draait om de software die bij het bedrijf past en te koppelen is aan de machines. Als dit goed voor elkaar is wordt de foutmarge nihil en bereikt men een enorme tijdwinst.”

Kantenaanlijmmachine Sprint 1329.

In ’s Hertogenbosch toont Molendijk diverse oplossingen. Zoals een HolzHer Dynestic nesting-installatie met automatische uitvoer en etiketteren van alle gefreesde onderdelen en een nieuw type HolzHer opdeelzaag voor de kleinere interieurbouwer. 

“Deze Linea 6015 biedt alles wat een moderne opdeelzaag nodig heeft. Bovendien neemt deze oplossing evenveel ruimte in beslag als een formaatzaag en levert een flinke kostenbesparing in zaagtijd op!” 

Uiteraard zijn er HolzHer kantenaanlijmmachines aanwezig, de Sprint 1329 en de Auriga 1308XL Power zullen in werking te zien zijn. Standaard zijn deze machines uitgerust met het bekende GluJet 301 verlijmdeel. Renaud: “We laten graag de verschillen zien tussen de gewone smeltlijm en PU lijm.”

In de spotlights staat verder de verticale CNC Holzher Evolution 7405 PinJet. Hierbij gaat het om een complete bewerking van het paneel, inclusief het automatisch deuvelen. Hierbij kan men gebruik maken van voorgelijmde deuvels of traditionele verlijming.”

De verticale CNC Holzher Evolution 7405 PinJet.

De machinespecialist nodigt bezoekers van harte uit op de stand. “We willen klanten altijd helpen, ook wat service betreft, zoals we zelf graag geholpen zouden willen worden. Feitelijk is dat ons bestaansrecht. Op de beurs laten we zien wat we in huis hebben, om hier daarna verder op in te gaan met de klant.

Hal 1 stand 1308  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.