Platform voor de interieurbouwbranche
Jubileum met verhuizing voor de boeg. ‘Al 20 jaar doen wat we beloven’
Martijn Molendijk aan het werk.

Jubileum met verhuizing voor de boeg. ‘Al 20 jaar doen wat we beloven’

Martijn Molendijk werkt al sinds zijn zeventiende met houtbewerkingsmachines. Toen de Nederlandse Holz-Her dealer in 2002 failliet ging zag hij de kans om zijn droom werkelijkheid te laten worden. Molendijk besloot zélf leverancier te worden van de Holz-Her machines. Met succes, want dit jaar viert Molendijk Houtbewerkingsmachines zijn 20-jarig jubileum. 

Het complete overzicht van de Holz-her machines.

Elk groot verhaal heeft een klein begin. Martijn Molendijk begon als eenmanszaak, waarmee hij storingen verhielp en onderhoud pleegde aan de machines. Hij merkte echter al snel dat er ook animo was voor nieuwe machines. Molendijk slaagde erin om een dealerschap met het merk Holz-Her te krijgen. Hij kon deze kwalitatieve houtbewerkingsmachines vanaf dat moment naar Nederland importeren. Later sloten zowel de vrouw als vader van Martijn zich aan bij het bedrijf, maar dit was zeker nog niet genoeg.

Servicegerichtheid als missie

Door de jaren heen is Molendijk uitgegroeid tot een team met tien gemotiveerde en servicegerichte werknemers. Een team dat in alle tijden doet wat het belooft. Hierdoor is het bedrijf naar eigen zeggen uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van advies, verkoop en onderhoud van houtbewerkingsmachines. Mede-eigenaar Diana Molendijk: “Wij zijn een totaaladviseur op het gebied van hout- en plaatbewerking. Van zaagmachines en CNC machines tot kantenaanlijmmachines, en van lijm tot afzuiginstallaties. Servicegerichtheid is onze missie. Deskundigheid, probleemoplossend, korte lijnen, vertrouwen én klantgerichtheid: dat is waar wij voor staan. Deze pijlers hebben al tot vele mooie projecten geleid.”

Het succes van Molendijk heeft natuurlijk ook te maken met de Holz-Her houtbewerkingsmachines. Deze machines staan bekend om de Duitse degelijkheid en hoge kwaliteit. Molendijk heeft nauw contact met de producent, waardoor de medewerkers goed inzicht hebben in de nieuwste ontwikkelingen. “Naast ons uitgebreide assortiment nieuwe houtbewerkingsmachines, bieden wij ook (jong) gebruikte machines van diverse merken aan. Zo kunnen wij onze klanten voorzien van een machine die perfect aansluit bij hun productie. Het is ons doel om onze klanten te helpen met het maken van de juiste keuzes en hen te adviseren over de beste oplossing.”

Groei vraagt om verhuizing

Het bedrijf kijkt graag terug op de afgelopen twintig jaar, maar veel tijd om stil te staan is er niet. Doordat Molendijk blijft groeien verhuist de firma half september naar een groter bedrijfspand. “Het nieuwe pand heeft veel meer kantoor- en magazijnruimte. Hier gaat ons hardwerkende team, dat bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijdscategorieën, oplossingsgericht verder werken om onze klanten alle hulp te bieden die zij nodig hebben. In september breiden we zelf uit met nog twee medewerkers.”

Molendijk vervolgt: “Wij zijn onze klanten enorm dankbaar voor de afgelopen 20 jaar en daarom willen wij hen dan ook ten alle tijde voorzien van de beste service. Wij kijken uit naar een toekomst vol prettige samenwerkingen. Daarbij hopen wij dat wij u als klant mogen blijven verwelkomen. Wat de toekomst verder brengt, gaan we zien. Wij blijven in ieder geval wie wij zijn en we blijven doen wat we beloven!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.