Platform voor de interieurbouwbranche
Open dagen om 20 jaar samenwerking met relaties te vieren
Diana Molendijk kijkt vol verwachting uit naar de open dagen.

Open dagen om 20 jaar samenwerking met relaties te vieren

Op 21 en 22 september vinden bij Molendijk Houtbewerkingsmachines speciale open dagen plaats. De reden? Het is dan precies een jaar geleden dat het bedrijf naar de nieuwe locatie op het Industrieterrein Dorpsweg in Ooltgensplaat verhuisde.

Het nieuwe pand kent voldoende voordelen.

Nieuwe locatie biedt kans om verder te groeien

“Toen waren er diverse reden om niet direct open huis te houden,” zo laat Diana Molendijk weten. “Nu hebben we echt alles op orde en is het de hoogste tijd dat zowel vaste als nieuwe relaties een kijkje komen nemen in onze showroom. Bovendien bestonden we afgelopen jaar precies 20 jaar. Nu is er de tijd en ruimte om dat samen met onze relaties te vieren.”

Privé en werk scheiden

Diana vertelt vol enthousiasme haar verhaal over de reden van de verhuizing en de open dag. “De oorspronkelijke locatie was gevestigd naast ons woonhuis. Ik moet met terugwerkende kracht toegeven: dat was in het begin nooit een probleem, maar het laatste jaar niet altijd ideaal. Deze ruimte was in feite prima, maar zorgde door de groei de afgelopen jaren wel eens voor beperkingen. Privéleven en werkverplichtingen liepen door deze constructie wel eens door elkaar. Bijvoorbeeld op momenten dat collega’s nog even na sluitingstijd wilden doorwerken. Dat wil je bij voorkeur toch gescheiden houden.”

Gouden tip

Er was dus reden om eens verder te kijken en het bedrijf te scheiden van de eigen woning. Nadrukkelijke wens van Diana en Martijn Molendijk was om in het eigen Ooltgensplaat gevestigd te blijven. Omdat er weinig bedrijfsruimtes beschikbaar waren, bleek een geschikte locatie niet makkelijk te vinden. Zelfs geen bouwgrond, zo laat Diana weten. “Je had al snel te maken met lange procedures. Gelukkig kregen we in november 2021 via via de gouden tip dat een bedrijf op Industrieterrein Dorpsweg plannen had om te verhuizen.”

Een telefoontje naar de eigenaar was voldoende voor een eerste gesprek en twee weken later tekenden Diana en Martijn de koopovereenkomst. “In februari 2022 mochten we de sleutel in ontvangst nemen en zijn we met de verbouwing en renovatie gestart.”

Representatief

Het nieuwe pand kent voldoende voordelen. Met name de grote ruimte was essentieel om de huidige plannen te verwezenlijken; ook met het oog op de toekomst. “Hier hebben we de beschikking over een groot magazijn om de voorraad op peil te houden en kunnen we gebruikte of nieuwe machines plaatsen. Deze stap betekent een vooruitgang voor iedereen: medewerkers en klanten. Dankzij de grotere locatie heerst er ook meer rust. Medewerkers hebben veel meer ruimte om hun werk te doen. Er is een aparte kantine, een kantoor en op de daken zijn zonnepanelen geplaatst zodat we nog meer aandacht aan het duurzaamheidsaspect kunnen geven. Het is hier bovendien veel prettiger om mensen te ontvangen. Deze locatie is echt representatief en biedt voor de toekomst nog voldoende kans om te groeien. Dankzij al deze voordelen krijgt het product – de houtbewerkingsmachine – nog meer aandacht.”

Op 21 en 22 september krijgt iedereen de kans om met eigen ogen de nieuwe locatie te bezichtigen. “We organiseren demonstraties van bijvoorbeeld een kantaanlijm-, platenzaag- en CNC-machine. Natuurlijk krijgt iedereen de kans het gesprek aan te gaan. Noem het een soort van minibeurs waarbij het relatiebeheer centraal staat. Belangstellenden kunnen zich per mail of via een link op de website aanmelden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.