Platform voor de interieurbouwbranche
Flexibel en ergonomisch vormgeven met de REDOCOL e-Desk

Flexibel en ergonomisch vormgeven met de REDOCOL e-Desk

Voor het vormgeven van een thuiswerkplek, een kantoorruimte of een kinderkamer … met de in hoogte verstelbare REDOCOL e-Desk bureau-onderstellen voldoet de keuken-, meubel- en interieurbouwer aan de wensen en eisen van de (eind)klant.

Lichaamsbeweging is gezond. Dat staat buiten kijf. Mensen die veel achter een bureau zitten, bewegen over het algemeen niet genoeg. Regelmatig afwisselen tussen een staande en zittende werkpositie is goed voor rug, schouders, nek en bloedsomloop en bevordert de concentratie en plezier op het werk. Dit is één van de redenen waarom in hoogte verstelbare bureau-onderstellen steeds vaker worden gebruikt in de meubelbouw. Voor keuken-, meubel- en interieurbouwers die op zoek zijn naar een flexibel systeem, dat optioneel later kan worden uitgebreid, is er bij Ostermann de REDOCOL e-Desk verkrijgbaar. Het bureau-onderstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse bedieningssystemen. Bovendien zijn er talrijke toebehoren verkrijgbaar om de werkplek geheel naar de wensen en eisen van de (eind)klant vorm te geven. Praktische tip: naast de bureau-onderstellen biedt Ostermann een uitgebreid assortiment aan voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw – alles van één leverancier. Door te bestellen bij één leverancier kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer processen optimaliseren en tijd bij de werkvoorbereiding besparen. Meer informatie over de producten vindt men via het zoekbegrip ‘#Ergonomie’ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

De REDOCOL e-Desk Pro voor op kantoor

De experts van Ostermann bevelen het model REDOCOL e-Desk Pro aan voor het vormgeven van individuele werkplekken en kantoorruimtes. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren en door de elektronisch in hoogte verstelling kan het bureaublad traploos in elke gewenste hoogte van 600 – 1250 mm ingesteld worden. Het onderstel is belastbaar tot en met 120 kilogram. De elektronische besturing heeft een memory-functie om 4 gewenste hoogtes te programmeren. Met het passende aanbouwonderdeel kan de e-Desk Pro worden uitgebreid tot een 90°-hoekoplossing.

De REDOCOL e-desk Eco voor een thuiswerkplek

De REDOCOL e-Desk Eco is in 4 kleuren verkrijgbaar en is ideaal voor het vormgeven van een thuiswerkplek. De hefzuilen zijn 2-traps in hoogte verstelbaar en zijn belastbaar tot en met 100 kilogram. Door middel van de elektronisch in hoogte verstelling kan het bureaublad traploos in elke gewenste hoogte van 700 – 1180 mm ingesteld worden. Het bureau-onderstel kan men op elk gewenst moment uitbreiden met een bediening met memory-functie.

Praktische toebehoren

Dankzij de vele toebehoren in passende kleuren kan de e-Desk perfect worden aangepast aan de behoeften van de klant: er is bijvoorbeeld een traverseverlenging voor lange bureaubladen verkrijgbaar. Met de traverseverlenging kan men bureaus met een bladlengte van 1800 – 2400 mm vormgeven. Voor het kabelmanagement zijn er met het kabelkanaal voor montage aan het bureau-onderstel of het uittrekbare, vast te klemmen kabelkanaal twee praktische oplossingen verkrijgbaar. De afsluitbare onderbouwlade biedt een praktische, veilige opbergruimte voor kantoor- en bureaumateriaal, documenten of technische apparaten. Geheel naar wens zijn er bij Ostermann ook kant-en-klaar op maat gesneden Furniture Linoleum oppervlakken voor het bureaublad verkrijgbaar. Om de processen te optimaliseren en het aantal uren op inkoop, werkvoorbereiding, goederenontvangst en administratie te verminderen kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann alles voor de moderne meubelbouw (kanten, kabelorganisatie, etc.) bestellen – alles van één leverancier.

Tip: De in hoogte verstelbare REDOCOL e-Desk is ook een perfecte, langjarige oplossing voor de kinderkamer en door de hoogteverstelling ‘groeit’ het bureau-onderstel met de kinderen mee.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.