Platform voor de interieurbouwbranche
Passie voor vakmanschap en perfectie als basis voor samenwerking
De reden om voor ons te kiezen was omdat we hun wensen op juiste wijze wisten te vertalen naar het interieur.

Passie voor vakmanschap en perfectie als basis voor samenwerking

Totaalleverancier wist het juiste plaatmateriaal te leveren

Samenwerken met de juiste partners leidt in de regel vaak tot een beter resultaat. Zeker als partijen al eerder positieve ervaringen met elkaar hebben opgedaan. Dat zorgt voor vertrouwen en voor succesvolle resultaten bij nieuwe projecten. Voor het ontwerp en uitvoering van het interieur van een nieuwe particuliere villa in Den Haag sloegen interieurontwerpbureau Studio Diana van den Boomen, Verdel Interieurvisie en Holland Laminati, leverancier voor decoratief plaatmateriaal, opnieuw de handen in elkaar. “De gezamenlijke passie voor het vakmanschap en perfectie bleken het verleden al eerder een garantie voor succes”, aldus Diana van den Boom. “Alles wat wij doen gebeurt in overleg met de klant. Van interieur, afwerking en verlichtingsplan tot aan inhuizing en styling op locatie.”

Van wens naar interieur

Het contact met de opdrachtgever was ontstaan doordat Van den Boomen het huis bij vrienden van de klant had ingericht. “Naar aanleiding van een intakegesprek en het overleggen van een eerste voorstel kregen we de opdracht voor de inrichting van de hele villa. De reden dat de klant voor ons koos, was omdat we hun wensen op juiste wijze wisten te vertalen naar het interieur.” Over de keuze voor de samenwerking met Holland Laminati zegt Van den Boomen: “Zij introduceerden de Oakland collectie en hebben op ons verzoek A4 samples van de tones collectie verzorgt. De definitieve keuze voor het juiste materiaal is een proces dat wij zelf met de klant oppakken. Ons voorstel viel direct in de smaak.” 

Gelakte fineerplaat

Holland Laminati staat bekend als totaalleverancier van decoratief plaatmateriaal, zowel fineer, HPL als decorspaanplaat. In de collectie bevinden zich onder andere de Intus collectie met hierin de  merken SM’art, Lombardo, Arpa Fenix, Swiss krono en recentelijk is ook Innovus toegevoegd. Voor het interieur van deze villa koos het team van Diana van de Boomen na overleg met de opdrachtgever voor Oakland Tones IF 405, een kant en klare UV gelakte fineerplaat uit de Oakland voorraadcollectie van Placabois. Een collectie die bestaat uit zes trendkleuren variërend van naturel tot zwart gelakt. Van den Boomen verklaart de keuze voor het fineer: “Dit materiaal van Holland Laminati paste in het totale concept dat wij bedacht hadden. Zowel de kleur als uitstraling van het materiaal was precies wat wij zochten. Er was een duidelijke wens om rustige kleuren en materialen te gebruiken. Geen patronen of kleuren. De klant heeft een druk bestaan en wil thuiskomen in een serene en rustige sfeer.” 

Luxe uitstraling

Ook Olaf Verdel is tevreden over de keuze van deze plaat. “Die is goed te bewerken met zowel een bijpassende fineerband als een ABS band. En, deze paste bij de wens van de klant. Het ging hier niet om het maken van een enkel keuken- of badkamerkastje, maar een compleet interieur. Daarbij had de opdrachtgever een duidelijke wens voor kwalitatief degelijk materiaal. Ook na het bewerken, zagen en plaatsen van kantenband blijft dit fineer zijn luxe uitstraling behouden. Bovendien was het de gewenste kleur en hoefde de platen niet apart naar een spuiterij.”

De samenwerking met Verdel Interieurvisie bestaat al tien jaar. “Een goede samenwerking zorgt voor vertrouwen”, aldus Verdel. “Bij de Studio van Diana van den Boomen ontwerpen ze, wij produceren en plaatsen alles. Daarbij gaat het om maatwerk. Deze aanpak verloopt altijd uitstekend en was ook deze keer naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.