Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe Graco lagedruk RVS Merkur ™ spuitinstallaties

Nieuwe Graco lagedruk RVS Merkur ™ spuitinstallaties

De Merkur ™ spuitinstallaties kenmerken zich door een soepele en snelle omschakeling, een goede en consistente afwerking en minder vermoeidheid bij de gebruiker. Deze serie is nu uitgebreid met de Merkur-lagedrukpomp. De duurzame roestvrijstalen onderpomp is gemakkelijk spoelbaar en zorgt voor een snelle kleurwisseling en reductie van de benodigde oplosmiddelen.

Airless, airmix en elektrostatische spuittechnologieën waren reeds mogelijk met de Graco Merkur ™. De toevoeging van de Merkur-lagedrukpomp maakt het mogelijk nu ook de conventionele spuittechniek toe te passen. De Merkur-lagedrukpomp is verkrijgbaar in diverse configuraties waaronder met AirPro-spuitpistool en Pro XP elektrostatisch spuitpistool. De installaties kunnen worden ingezet voor het verpompen en verspuiten van zowel dunne lakken als zware coatings en zijn hierdoor uitermate geschikt voor toepassingen in de hout, metaal en constructiebranche.

De Merkur ™ spuitinstallaties hebben vele voordelen en kenmerken zich door:

  • de luchtmotor; laag luchtverbruik en dus hoger rendement
  • de keramische Chromex-coating op zuiger en stang; voor een langere levensduur
  • de luchtregelaar; op bedieningshoogte voor eenvoudige instelling en bewaking
  • de DataTrakTM; voor bewaking en bescherming van de pomp door de diagnosefunctie die signaleert wanneer onderhoud nodig is

Deze spuitinstallatie met roestvrijstalen pomp is speciaal ontworpen om langer mee te gaan met minder onderdelen en lagere afschrijfkosten. Een duurzaam, kostenbesparende installatie met vele mogelijkheden. De specialisten van Wiltec vertellen er graag meer over.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.