Platform voor de interieurbouwbranche
De veelzijdigheid van gepoedercoat staal in interieurbouw

De veelzijdigheid van gepoedercoat staal in interieurbouw

Kleurrijk en duurzaam

In moderne interieurs vormen stalen frames en meubeldelen vaak de onmisbare ruggengraat. Of het nu gaat om trendy winkelpresentaties, gezellige horecagelegenheden of doordachte projectinrichtingen, Perfotube uit Renswoude biedt op maat gemaakte staaloplossingen die in vrijwel elke gewenste kleur gepoedercoat kunnen worden. Ideaal, want het zorgt niet alleen voor een kleurrijk of ingetogen interieur, maar ook voor stevigheid en duurzaamheid.

Staaloplossingen voor interieurbouw

“Bij Perfotube staat niet alleen het visuele aspect centraal, maar ook efficiëntie en duurzaamheid”, vertelt Jan Willem van Manen, directeur bij Perfotube. “Onze op maat gemaakte interieuroplossingen zijn altijd ontworpen met het oog op langdurige prestaties en milieubewustzijn. Door samen te werken met een ervaren poedercoatingsbedrijf in de regio kunnen we nagenoeg alle kleurmogelijkheden leveren. Bijkomend voordeel is dat onze staaloplossingen op die manier bestand zijn tegen slijtage en het milieu sparen.”

Gepoedercoat staal in alle kleuren

“Onze focus ligt op tevreden opdrachtgevers”, vervolgt hij. “Van meedenken in de engineering tot het ontwikkelen van maatwerk of juist standaard retailoplossingen. Ook de afwerking vinden we belangrijk, daarom bieden we gepoedercoat staal aan in elke gewenste kleur. Of het nu gaat om standaard RAL-kleuren, Designer RAL of NCS-kleuren, het kan allemaal. Hierbij houden we altijd rekening met beschikbaarheid en volume, zodat we de perfecte kleuren kunnen realiseren.”

ColourWall, beeldrechten EUROLACKE poedercoatings.

Voordelen van poedercoating

“De duurzaamheid die poedercoating biedt, onderscheidt onze staaloplossingen”, gaat Jan Willem verder. “Het proces van poedercoaten vereist minder arbeid en materiaal, wat zorgt voor lagere productiekosten en snellere doorlooptijden voor projecten. Bovendien is poedercoating milieuvriendelijk omdat er geen schadelijke dampen of uitstoot vrijkomen, en overtollig poeder wordt verzameld en hergebruikt, wat resulteert in minimaal afval.”

Gouden poedercoat frames, Marina Beach hotel Den Haag.

Duurzaam gepoedercoat staal 

Duurzaamheid staat bij Perfotube hoog op de agenda. “Poedercoating is een elektrostatisch proces dat geen oplosmiddelen vereist en waarbij de hoeveelheid coatingafval minimaal is”, benadrukt Jan Willem. “Dit draagt bij aan de groene ambities van onze klanten en een schonere toekomst. Daarnaast zijn we graag flexibel. We zijn bekend met de druk van strakke deadlines en streven naar snelheid en betrouwbaarheid. Met duidelijke prijzen vooraf, gebaseerd op het spuitoppervlak, voorzien we in transparantie en gemak bij het budgetteren van interieurprojecten.”

Stalen frames in de retail, Joop van Voorthuizen Fietsen Renswoude. (Beeld: Studio van Leuveren)

Maatwerk en innovatie

Jan Willem sluit af: “Bij Perfotube zijn we altijd bezig met innovaties in staaloplossingen. We zijn gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakt staalwerk en modulaire presentatiesystemen voor verschillende toepassingen. We werken samen met interieurbouwers in Nederland, Duitsland en België waarbij onze diepgaande kennis van staal en metaalbewerking een extra dimensie toevoegt aan hun creatieve ideeën en vakmanschap. We gaan altijd voor een succesvolle realisatie van elk project, hoe uitdagend ook. Met ons ben je verzekerd van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die de tand des tijds doorstaan.” 

Ervaring en ondersteuning

Heb je vragen over staaloplossingen of gepoedercoat staal, of wil je meer advies? Bij Perfotube staat een ervaren team klaar om je te assisteren en uitgebreide ondersteuning te bieden bij het realiseren van jouw unieke interieurproject. Of je nu op zoek bent naar specifieke kleurmogelijkheden, maatwerkoplossingen of technisch advies, ze zijn er om je te helpen en halen alles uit de kast om jouw visie tot leven te brengen. Samen sterker met staal! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.