Platform voor de interieurbouwbranche
Ontdek de nieuwe Studio Collectie: diepe texturen en innovatieve ontwerpen
Een van de nieuwste structuren in de collectie is Calypso. Deze structuur gaat mooi in op de lineariteit die nu veel te zien is in de markt.

Ontdek de nieuwe Studio Collectie: diepe texturen en innovatieve ontwerpen

Bij Finsa koesteren we een diepe passie voor het creëren van innovatieve, duurzame en kwalitatieve oplossingen op het gebied van technisch hout en decoratieve oppervlakken. Het is dan ook met trots dat we onze meest recente ontwikkelingen met u willen delen.

Stel je voor: een collectie die niet alleen het oog streelt, maar ook de tactiele zintuigen prikkelt. Een assortiment dat de standaard in interieurdesign opnieuw definieert. Maak kennis met de Studio Collectie van Finsa – een waar meesterwerk in de melamine en HPL decor collecties.

De Studio Collectie omvat 40 prachtige decors, elk doordrenkt met de diepte en schoonheid van natuurlijke houtstructuren. Maar wat deze collectie echt onderscheidt, is de ongeëvenaarde textuur. Dieper en gedetailleerder dan ooit tevoren, en voor een select aantal decors zelfs synchroon met de authentieke houttekeningen. Het resultaat? Een verbluffende gelijkenis met echt hout, maar dan met de duurzaamheid en veelzijdigheid van melamine op SuperPan.

De texturen van de Studio Collectie zijn bij een aantal decors synchroon aan de structuren.

Wat de Studio Collectie echt uniek maakt, is de basisplaat waarop deze decors worden gepresenteerd: SuperPan. SuperPan is niet zomaar een plaat; het is een hybride materiaal dat de voordelen van HDF en spaanplaat combineert. Met uitstekende fysisch-mechanische eigenschappen biedt SuperPan een solide basis voor diverse toepassingen in interieurontwerp. Bovendien is SuperPan een duurzaam materiaal met een hoog percentage gerecycled hout in de samenstelling, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is die bijdraagt aan de circulaire economie. En niet te vergeten is ook SuperPan 100% recyclebaar.

Deze collectie van hoogwaardige melamine- en HPL-decors biedt een overvloed aan mogelijkheden voor elke interieurontwerper. Met diepe, gesynchroniseerde texturen en hoogwaardige melamine biedt de Studio Collectie een nieuwe dimensie van diepte en karakter aan elk interieurproject. Bovendien zijn de decors beschikbaar in 2-zijdige texturen, met ook HPL en kantenband opties, waardoor u maximale flexibiliteit heeft bij het realiseren van uw ontwerpen.

Decors uit de Studio collectie zijn goed te combineren in eigentijdse interieurdesigns.

Samen met onze gewaardeerde partner Maiburg lanceren we met trots de Studio Collectie op de Nederlandse markt. Vanaf eind mei op Design District zullen we deze unieke collectie presenteren, waarbij we de aandacht vestigen op de opvallende kenmerken. We nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken en zelf de veelzijdigheid en diepte van de Studio Collectie te ervaren.

Veel van de Studio decors zullen te zien zijn op de Design District beurs.

Ontdek hier alvast de collectie: https://bit.ly/StudioFinsa

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.