Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Perfotube

In de interieurbouw is staal het helemaal. En wie ‘staal voor binnen’ zegt, zegt Perfotube. Al meer dan 20 jaar produceren wij metalen frames, meubeldelen en systemen voor winkelpresentaties, horeca-interieurs en projectinrichting. Daarbij werken we nauw samen met interieurbouwers door heel Nederland, Duitsland en België.

Specialist in staal op maat

Wij zijn gespecialiseerd in staalproducten en staalconstructies op maat. Daarnaast kun je bij ons terecht voor stalen frames, meubels en onderdelen in (grote en kleinere) series. Tot slot bieden wij een ruim assortiment aan standaard presentatiesystemen met een modulaire opzet.

Dé partner voor interieurbouwers

Wij zoeken nadrukkelijk de samenwerking met interieurbouwers, die van nature meer ‘in hout denken’. Door jouw krachten te bundelen met die van Perfotube, kun je in jouw interieurontwerpen het beste van twee werelden combineren.

Wij denken graag met je mee

Met ons ruime aanbod aan (eigen) productiefaciliteiten, vinden we voor elk project de beste oplossing. Dus heb je een project waar staal aan te pas komt? Neem vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de maakbaarheid en haalbaarheid.

Voorbeeldprojecten

Zien wat wij zoal voor je kunnen maken? Ideeën opdoen voor een eigen project? Aan de hand van eerdere projecten geven we je graag een indruk van onze mogelijkheden voor maatwerk in staal.

Tips voor werken met zichtbaar staal

Speciaal voor interieurbouwers hebben wij een whitepaper gemaakt, met praktische tips voor het werken met zichtbaar staal. Deze uitgave kun je gratis downloaden op onze website.

Referenties

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere interieurbouwers met Perfotube? Op onze website vind je ook referenties van uiteenlopende klanten.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Staalproducten Adres De Hooge Hoek 13A
3927 GG Renswoude
Nederland
Telefoonnummer 0318 – 57 40 15 E-mailadres info@perfotube.nl Website perfotube.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.