Platform voor de interieurbouwbranche
Stijlvolle (winkel)interieurs met slimme presentatiesystemen

Stijlvolle (winkel)interieurs met slimme presentatiesystemen

Het doel? Op een bijzondere manier de zaak uitlichten

Jan Willem van Manen startte in 2003 bij Perfotube, de staalleverancier in Renswoude die gespecialiseerd is in staal voor binnen, waar hij ondertussen als directeur aan het roer staat. De afgelopen tijd bemerkt hij tijdens zijn klantbezoeken een tendens van pauze in de algemenere interieurbouwprojecten, terwijl winkelinrichtingen juist volop in beweging zijn. Een perfect moment dus, om de presentatiesystemen van Perfotube voor Retail eens in de etalage te zetten.

Het TUBE systeem van Perfotube voor een Brunotti presentatie. (Beeld: Perfotube)

Jan Willem vertelt: “Er zijn diverse presentatiesystemen beschikbaar die de kern vormen van elke winkel. Zoals het Tube system, dat uitblinkt vanwege zijn robuustheid en veelzijdigheid, en het Line systeem, ideaal voor een strakkere presentatie. Het Plug system staat juist bekend om zijn elegante uitstraling en is er ook in een mini variant, speciaal voor optieken en lingeriezaken. En dan hebben we natuurlijk nog ons paradepaardje: het Lunar System, speciaal ontworpen voor luxe en exclusieve retailomgevingen. Lunar biedt een uniek design met geïntegreerde verlichting, waarmee producten zoals luxere mode en schoenen of delicatessen, op een bijzondere manier worden uitgelicht.”

Het LINE systeem met dubbele presentatiepen in het zwart. (Beeld: Perfotube)

Voorraad assortiment staal en kleuropties

“Perfotube begrijpt dat interieurbouwers behoefte hebben aan een betrouwbare partner die snel kan leveren”, vervolgt Jan Willem. “Daarom hebben we een uitgebreid assortiment op voorraad liggen in blank staal. Zo kan de interieurbouwer altijd direct in de opstartfase aan de slag. Ook zijn we erg flexibel in kleurmogelijkheden, omdat klanten bij ons, vanaf elke hoeveelheid, snel en voordelig een gewenste kleur kunnen laten poedercoaten. We begrijpen dat snel leveren, een uitgebreid assortiment en kleuropties belangrijk zijn voor interieurbouwers. Perfotube voldoet aan deze behoeften.”

Het elegante PLUG system van Perfotube. (Beeld: Perfotube)

Elke winkel een eigen stijl

“Waar Perfotube zich echt in onderscheidt, is het aanbod in maatwerk”, gaat Jan Willem verder. “We begrijpen dat elke winkel zijn eigen karakter heeft, daarom passen we onze presentatiesystemen aan naar de wens van de opdrachtgever. Unieke inhaakmaterialen, logo’s op een opvallende plek, of een speciale kleur? Het kan allemaal. Neem bijvoorbeeld ons werk voor de Bijenkorf: daar vind je een maatwerksysteem dat in alle filialen terugkomt. Hier ontwikkelden we een handige maatwerk catalogus voor, zodat interieurbouwers makkelijk alle onderdelen kunnen bestellen. Bij projecten op dit niveau is zo’n catalogus een must. Zo denken we mee om het bestelproces voor interieurbouwers te optimaliseren.”

Maatwerk frames van Perfotube voor de Burberry collectie in De Bijenkorf. (Beeld: Perfotube)

Staal op maat, niet alleen voor winkels

“Onze maatwerk staaloplossingen zijn er overigens niet alleen voor de retail”, gaat Jan Willem verder. “We zijn ook actief in de hotelbranche, restaurants en zakelijke projectinrichting. Een goede case is bijvoorbeeld het NIO House in Rotterdam, Hier ontwikkelden we op vraag van Luc de Haas een onzichtbaar stalen opbergsysteem voor glazen wanden en een bijzonder katrolsysteem voor een ‘zwevende tafel’. We denken graag mee en zorgen ervoor dat de uitvoering altijd past bij de stijl en behoefte van onze opdrachtgevers.”

Jan Willem sluit af: “Bij Perfotube zijn we trots op wat we doen en hoe we dat doen. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat iets is waar we allemaal blij van worden. Als je voor een samenwerking met ons kiest, ga je voor kwaliteit, service en een unieke stijl. Denk ook eens aan Perfotube voor je volgende winkelinrichting of maatwerk staaloplossing. Dan zorgen we samen voor een (winkel)interieur waar de producten van jouw opdrachtgever de show stelen!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.