Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuw ladesysteem voldoet aan alle eisen van de moderne meubelbouw
Ook het design mag er zijn.

Nieuw ladesysteem voldoet aan alle eisen van de moderne meubelbouw

Maximale efficiëntie goed gecombineerd met minimale complexiteit

Met Nova Pro One breidt GRASS het assortiment uit met een ladesysteem dat met slechts drie varianten beantwoordt aan alle eisen van de moderne meubelbouw. Als kleine broer van Nova Pro Scala is het nieuwe systeem de perfecte keuze waar een compact assortiment, bewezen prestaties en differentiatie worden gevraagd.

Minimale complexiteit: de lade doet wat een lade moet doen.

Nova Pro Scala voert al lange tijd de lijst aan in de onderlinge competitie van ladesystemen. Nu breidt GRASS het assortiment uit met een systeem dat de voordelen van de ‘grote broer’ verenigt: bijzonder gemakkelijk openen, uitstekende loopeigenschappen, zeer hoge uithangstabiliteit en de hoogste betrouwbaarheid maken Nova Pro One tot de eerste keuze voor toegang tot het Nova Pro-universum. 

Nova Pro One biedt een compacte serie die maximale efficiëntie combineert met minimale complexiteit. Gebaseerd op de miljoenen keren beproefde Nova Pro-technologie bewegen de mechanisch gesynchroniseerde geleiderails in stilte en zonder weerstand – en beloven betrouwbare prestaties voor de hele levensduur van het meubel. Naast deze bekende voordelen van de Nova Pro-serie heeft GRASS een aantal nieuwe kenmerken ontwikkeld: het frameontwerp met het schuine oppervlak zorgt voor lichtreflecties die de lade een nieuwe look en feel geven. De duidelijk herkenbare gestanste vierkanten vormen een elegant identificatiekenmerk op zich, maar kunnen ook worden gebruikt om een branding-clip te bevestigen. Er is keuze uit drie hoogwaardige standaardkleuren. En als er glazen frames nodig zijn, kunnen deze eenvoudig achteraf worden gemonteerd. Bovendien is de Nova Pro One gemaakt van massief metaal, waarvan de onderdelen onderling zijn verbonden met behulp van de modernste laserlastechnologie – en die 100% recyclebaar zijn.

Lade met maximale efficiëntie.

Vele vereisten, één systeem

Voor de meubelindustrie breidt Nova Pro One de mogelijkheden opnieuw uit – met maximale flexibiliteit: als beginnende speler in de wereld van Nova Pro, kunnen fabrikanten op elk moment overschakelen op Nova Pro Scala zonder dat ze hun productieprocessen hoeven te wijzigen. En net als de grote broer kan Nova Pro One verder worden opgewaardeerd met soft-close, alle openingssystemen en Tavinea-interieurs. “Met dit nieuwe product versterken wij consequent het platformconcept”, zegt Mikko Kubierske, Product Manager voor Nova Pro. “Wij completeren ons assortiment en we bieden onze klanten nog meer mogelijkheden om zich in de markt te onderscheiden.”

Nova Pro One werd geïntroduceerd op de SICAM 2022 en is nu verkrijgbaar in de winkel. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.