Platform voor de interieurbouwbranche
Lamello brengt een nieuwe boorsysteemverbinder op de markt

Lamello brengt een nieuwe boorsysteemverbinder op de markt

De nieuwe Cabineo-verbinder van Lamello is een aanvulling op het tijdbesparende boorsysteem met nog meer mogelijke toepassingen. Dankzij de nieuwe frameverbinder en legplankdrager met zuivere oppervlaktebewerking wordt een kast compleet met het Cabineo- systeem van Lamello opgebouwd.

Cabineo X

De open Cabineo X-behuizing kan naar wens worden gecombineerd met de Cabineo-schroeven of de Cabineo-plankdrager. De verschillende onderdelen hiervoor zijn afzonderlijk te bestellen.

Zo kan de Cabineo X als plankdrager of als hoekverbinder in het frame worden gebruikt. Hij overtuigt door zijn hoge spankracht en vereist geen extra uitlijnhulpmiddelen zoals bijvoorbeeld houten deuvels.

Veelzijdige combinatiemogelijkheden dankzij universele behuizing

De Cabineo X is bruikbaar in combinatie met de euroschroeven Cabineo 12, Cabineo 8 en de metrische Cabineo 8 M6-schroef, evenals de legplank- dragers van 5 of 3 mm. Door de open behuizing van de verbinder kunnen achteraf eenvoudig afneembare hoekverbindingen of vaste legplanken wor- den aangebracht en bevestigd. Bovendien vereenvoudigt de voorafgaande schroefmontage het plaatsen van de afdekking van de kast. Met de Cabineo X kan de schroef ook probleemloos achteraf worden vervangen. Zo is een kast met legplankdragers compleet met het Cabineo-systeem op te bouwen, zelfs in combinatie met metaal. Voor de kleurafstemming met de kast wor- den de bestaande Cabineo-afdekkappen gebruikt.

Meer veiligheid door geborgde legplankdragers

De legplankdrager is met de Cabineo X beschermd tegen uittrekken. Dat vermindert het risico op letsel voor kinderen. Bovendien is de legplankdrager door een voorspanning tegen druk van onderen beveiligd. Op die manier kunnen de reeds gemonteerde legplankdragers er tijdens het transport niet uitvallen. Daarnaast is deze eigenschap ook uitstekend geschikt voor legplankdragers die blootgesteld zijn aan trillingen, zoals bijv. in de camper- en scheepsbouw of in het spoorverkeer.

De efficiënte oplossing voor alle CNC-machines

Bijzondere aandacht verdient de efficiëntie van de Cabineo X bij gebruik met CNC-machines. De zuivere oppervlaktebewerking maakt een eenvoudige integratie in 3-assige CNC-machines mogelijk, zonder extra gaten boren in de zijkanten voor houten deuvels. Daarmee biedt de Cabineo X een tijdbesparende en kostenefficiënte oplossing voor de meubelproductie.

De Cabineo X van Lamello zet nieuwe maatstaven in de meubelproductie door flexibiliteit, veiligheid en efficiëntie naar een nieuw niveau te tillen. Meubelfabrikanten kunnen voortaan profiteren van een nieuwe, innovatieve oplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.