Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe trendcollectie spant de kroon!

Nieuwe trendcollectie spant de kroon!

City vibes. Onder die naam presenteerde Kronospan in Bratislava een gloednieuwe trendcollectie, geïnspireerd op de culturele rijkdom, creatieve wortels en de trendsettende hubs vol design innovatie die we in grote steden vinden. Sander Geurtsen bezocht namens RET Interieur het inspirerende evenement.

Onder de naam City vibes presenteerde Kronospan in Bratislava een gloednieuwe trendcollectie.

 

“De nieuwe Trends 20/21 collectie, is geïnspireerd door het stadsleven in vier grote steden, te weten Barcelona, Milaan, Moskou en Warschau. Ook de designers, die betrokken zijn geweest bij het ontwerpproces zijn afkomstig uit deze steden. Dit heeft geresulteerd in een bijzondere collectie met fascinerende contrasten en echt een eigen identiteit.”

Binnen de Trends 20/21 collectie treffen we decors aan met een eigen, natuurlijke uitstraling.

 

Op hout gebaseerde materialen

De Trends 20/21 leeft en zindert. Dit alles komt tot uiting in de op hout gebaseerde materialen, verfijnd dankzij de modernste technologieën. Kronospan heeft ook deze collectie weer gecreëerd om aansprekende designs en eindeloze combinatiemogelijkheden te kunnen aanbieden, in verschillende oppervlakte afwerkingen, kleuren en texturen.

De nieuwe Trends 20/21 collectie, is geïnspireerd door het stadsleven in vier grote steden, te weten Barcelona, Milaan, Moskou en Warschau.

 

Natuurlijk mooi

Binnen de Trends 20/21 collectie treffen we decors aan met een eigen, natuurlijke uitstraling. In een zeer uiteenlopende range van Eiken tot Zebrano, en van Walnoot tot Hickory.

Ook betonlook is aanwezig en heeft een ingetogen uitstraling. “In de collectie zit verder een aantal metaalstructuren opgenomen, die zeer stemmig van uitstraling zijn”, vervolgt Geurtsen. “Zo treffen we Rusty Flow en Iron Flow aan. Liefhebbers van donkere tinten kunnen hun hart ophalen aan Charcoal Flow, een prachtige carbonlook.” Uiteraard ontbreken graniet en marmer niet. Kortom: we durven wel te zeggen dat de Trends 20/21 collectie de kroon spant op esthetisch gebied.”

Binnen de Trends 20/21 collectie treffen we decors aan in een zeer uiteenlopende range van Eiken tot Zebrano, en van Walnoot tot Hickory.

 

Combineren naar hartenlust

“Wanneer er voor een decor gekozen is, dan kan er daarna voor een textuur gekozen worden. Het mooie is dat Kronospan in de Trends 20/21 collectie laat zien welke combinaties van decors prima samengaan. Natuurlijk zullen interieurontwerpers hun eigen combinaties gaan zoeken en met verrassende vondsten komen, de handreiking die door Kronospan echter gedaan wordt is in ieder geval een duiding in de goede richting”, aldus Geurtsen.

De Trends 20/21 collectie biedt decoratieve oplossingen voor het hele interieur, strekkend van meubelbladen, kast- en ladefronten, keukenbladen en wandbekleding.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.