Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

RET Interieur

RET Interieur levert – als onderdeel van de omvangrijke holding TABS Holland*, – internationale collecties decoratief plaatmateriaal, grootschalig en scherp(er) ingekocht basis plaatmateriaal én slimme specials voor de interieurprojectenmarkt. Met plezier, dat zich uit in een dienstbaar team en een relevante (online)service waarbij wij relaties met een glimlach onderhouden. Met trots maken wij deel uit van de realisatie van interieurprojecten – groot of klein – waar onze Europees gerenommeerde merken worden toegepast.  Vanuit een maatschappelijk kader nemen wij onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het milieu. Zo leveren wij eind 2023 uitsluitend 100% milieu gecertificeerd plaatmateriaal en hebben onze fabrikanten bijzonder duurzame productieprocessen. Onze verkoop richt zich primair op interieurbouwers, maar heeft daarnaast ook veel contact met voorschrijvers zoals architecten.

PASSIEVOL TEAM

Interieurbouw is een ambacht waar méér bij komt kijken dan alleen productie. Het zijn de mensen met hart voor hun vak, die het meest succesvol zijn door net wat meer bieden dan een standaard oplossing. Het is dan ook precies die passie, die wij bij onze verkopers terug zien. Passie voor het interieur ambacht. En plezier in hun werk. Met mooie materialen en een uitgebreide dienstverlening.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Kronospan (HPL, Decorspaan & – MDF) • Fitwall (3D Designpanelen)  • Valchromat (gekleurd MDF) • Krion by Porcelanosa (Solid Surface)  • OSB Color (gekleurd OSB) • Smartply (OSB)  • Medite (MDF) • Fibo System (wandpanelen) • Hotan (akoestisch paneel met MDF stroken) • ISIwall (lattenwand) • MDF Biobased • ESB Board (100% nieuw vuren houtsnipper plaat)

KENNIS MAKEN?

Heb jij op onze website of op andere wijze een indruk gekregen van onze mogelijkheden, maar wil jij graag onze materialen (en natuurlijk onze verkopers) in het ‘echt’ zien? Dan kan dat op verschillende manieren. Zo komen onze Accountmanagers Wouter en Sander graag op afspraak bij jou langs met stalen(boeken) van onze merken.

* Timber and Building Supplies (TABS) Holland is een holding bestaande uit 14 bedrijven, waaronder RET Bouwproducten/RET Interieur. Deze bedrijven vormen met elkaar vooraanstaande leveranciers van hout en bouwmaterialen op de Nederlandse nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsmarkt.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Decoratief plaatmateriaal Adres Cartesiusweg 127 a
3534 BC Utrecht
Nederland
Telefoonnummer 030 – 24 555 96 E-mailadres [email protected] Website ww.ret-interieur.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.