Platform voor de interieurbouwbranche
Verrassende tinten kokendwaterkranen geven nieuw élan aan de keuken

Verrassende tinten kokendwaterkranen geven nieuw élan aan de keuken

Elegante sfeer van hoge kwaliteit

Eind 2023 introduceerde Quooker twee nieuwe stijlvolle afwerkingen voor zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex. Gunmetal is een diep donkergrijze tint met blauwe ondertonen, die een gestroomlijnde en industriële touch aan elke keuken geeft. Rosé koper daarentegen is een elegante kleur, geïnspireerd op koper maar met een subtiele roze tint, die een warme en tijdloze glans in de keuken brengt.

Functionaliteit en het esthetische karakter trekken samen op in de keuken van nu.

De gunmetal finish raakt je recht in het hart 

Met de nieuwe gunmetal finish van Quooker maak je een krachtig statement in de keuken. De tint combineert diep donkergrijs met blauwe ondertonen en een subtiele glans. Ferm, masculien, koel en robuust. En onweerstaanbaar aantrekkelijk. Gunmetal is een soort brons, dat ooit gebruikt werd voor munitie. De intrigerende, mysterieuze uitstraling van het materiaal is in opkomst in het hedendaagse interieur. En terecht: gunmetal geeft je keuken een gestroomlijnde, industriële touch. Het is de finish die een donkere keuken diepte geeft, en een lichte keuken power. Met deze kraan schiet je altijd raak. Recht in het hart. Bijpassende zeeppompen en rozetten met gunmetal finish zijn eveneens in het assortiment opgenomen. Naar verwachting zal dit jaar ook de Quooker Front in de gunmetal finish verkrijgbaar zijn.

De kraan die alles kan.

Schitterend sieraad 

De nieuwe Quooker-kraan met de rosé koper finish is als een goedgekozen sieraad. Elegant, verfijnd en glamourous. Deze unieke tint, die geïnspireerd is op koper maar ook neigt naar roze, brengt een warme, tijdloze schittering in je keuken. De Quooker-kraan in deze finish tilt in zijn eentje de hele ruimte op. Rosé koper is veelzijdig en laat zich met tal van materialen en kleuren combineren. Zo staat de tint prachtig in een licht, Scandinavisch kleurenpalet. Ook gaat hij goed met marmer en natuursteen. Maar zelfs ook een donkere keuken krijgt pit van zo’n uitgesproken kleuraccent.

Ook in de rosé koper finish zijn er bijpassende zeeppompen en rozetten te verkrijgen. Hiermee maak je de elegante sferen in de keuken helemaal af.   

De kraan die alles kan 

De Quooker Fusion en de Quooker Flex geven direct koud, warm en 100°C kokend water en besparen veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast is de Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, zodat je met je koude of warme waterstraal overal bij kunt. Wie ook gekoeld en bruisend water uit zijn Quooker wil halen, combineert hem met de CUBE. Deze voorziet van gekoeld en bruisend water en maakt het gebruik van plastic waterflessen overbodig.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.