Platform voor de interieurbouwbranche

Ga voor de eindeloze mogelijkheden van HPL voor deuren

Ben je voor je project op zoek naar deurbekleding van hoge kwaliteit die slijtvast is en stoot- en krasbestendig, en die niet verbleekt en onderhoudsvriendelijk is? Dan vind je vast een oplossing in de nieuwe collectie HPL voor deuren van Unilin Panels.  

Voor deuren heb je een materiaal nodig dat er niet alleen in het begin fraai uitziet, maar ook bestand is tegen dagelijks gebruik en zijn knappe look behoudt. En daarom is HPL voor deuren van Unilin Panels een slimme keuze.

Johnny Maris, productmanager bij Unilin Panels: “Wij produceren ons HPL van begin tot eind intern, op basis van de nieuwste technologie. Zo behouden we de volledige controle over het design en de kwaliteit van elk detail.”

De collectie HPL voor deuren is verkrijgbaar in drie formaten die altijd op voorraad zijn. Bovendien is er ook steeds een bijpassende standaard HPL-plaat direct verkrijgbaar, zodat je in het hele interieur een perfect afgestemde look kan creëren: deuren, wanden, bureaus, open kasten en ander meubilair in identieke, hoogstaande stijl, met robuust oppervlak dat weinig onderhoud vraagt.

Het perfecte samengaan van een hoogperformante afwerking met een inspirerend design is de reden voor het consequente gebruik van Unilin Panels in de Brusselse kantoren van Universal Music Group. Lorenzo Walnut medium brown met fineerstructuur was dé keuze, niet alleen voor de deuren, maar ook voor de wanden, de opvallende boog in de receptieruimte en de plantenbakken en kasten. Het eindresultaat is een verfijnde look die warmte en topklasse uitstraalt, wat perfect in het plaatje past van het grootste platenlabel in België.  

HPL van Unilin Panels is ideaal voor deuren omdat het over de nodige eigenschappen beschikt waardoor het opgewassen is tegen dagelijks gebruik. HPL is slijtvast en uiterst bestand tegen stoten, krassen, verbleken, vlekken en vocht, en het is onderhoudsvriendelijk. Met een HPL-afwerking van Unilin Panels garandeer je je deuren een superieure levensduur. Dus of je nu deuren kiest voor een drukke winkel of dokterspraktijk, een school, hotel of kantoor, je kan rekenen op een kostenefficiënte afwerking die blíjft meegaan.

De deur naar creativiteit

Unilin Panels is een voorloper in de innovatie van HPL-design, dus je projecten doen hun voordeel met een onklopbare collectie eersteklas looks. Kies uit levendige, effen kleuren zoals amber yellow en tiger orange, ideaal voor de oriëntatie in ziekenhuizen en scholen. Ga voor een ultramoderne vibe met een metaal-, steen- of stoflook, of check onze ongeziene waaier van authentiek ogende houtpatronen voor een warme, uitnodigende sfeer. In een collectie van 86 opties vind je altijd het perfecte deurdesign.   

HPL voor deuren is er in een breed scala van houtdessins, waarvan een deel met gesynchroniseerde structuur, exclusief voor Unilin Panels. Dankzij deze oppervlaktetechnologie ziet en voelt het allemaal nog echter, door de perfect gesynchroniseerde structuur en de nerf die over het hele deuroppervlak doorloopt.

Bij de houtpatroonopties horen ook vier decors uit het bekroonde Master Oak-assortiment met synchrone oppervlaktestructuur. Met 20 keer meer structuur en diepte dan gewone HPL-afwerkingen met houtdessin is Master Oak met zijn ongelooflijk authentieke uitstraling een slijtvast alternatief voor echt eikenfineer. Master Oak is makkelijk in het onderhoud en drie keer krasbestendiger dan echt eiken: zo integreer je moeiteloos en zonder zorgen de pracht van eikenhout in elk interieur.

De design-innovatie stopt echter niet bij Master Oak. Met HPL voor deuren van Unilin Panels kan je ook vingerafdrukken en vegen weren, dankzij HPL-supermat met antivingerafdruktechnologie. Praktisch wil dat zeggen dat de deuren hun stralende looks behouden, zelfs bij frequent gebruik. Supermat veeg je makkelijk en zonder strepen schoon en is verkrijgbaar in een selectie neutrale basiskleuren.

De deur naar de juiste oplossing

Het produceren van knap HPL is maar één deel van het Unilin Panels-verhaal: het Belgische bedrijf maakt ook spaanplaat die bij de duurzaamste ter wereld hoort. Unilin Panels gebruikt voor de productie van zijn plaatmateriaal enkel 100% herwonnen hout (spaanplaat wordt gemaakt van 95% herwonnen hout) en is ook wereldwijd het eerste bedrijf dat technologie ontwerpt om MDF te recycleren.

De duurzame spaanplaat van Unilin Panels vind je in Air-spaanplaat voor gebruik in deurkernen. Deze lichte, niet-structurele spaanplaat is op aanvraag verkrijgbaar met FSC- en PEFC-certificering. Voor projecten die betere akoestische prestaties en brandveiligheid vereisen zijn Belspan-specificaties mogelijk.

En natuurlijk kan Unilin Panels deuren op maat maken volgens jouw specificaties, zodat je ook voor totaal unieke deuren alle voordelen van Unilin Panels-HPL kan benutten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van HPL voor deuren, surf naar:  https://www.unilinpanels.com/nl-be/interieur/hpl-platen/hpl-binnendeuren

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.