Platform voor de interieurbouwbranche
De kracht van beschermen en onderhouden in één laag
All Natural Wood Cleaner is voorzien van een handig pompsysteem.

De kracht van beschermen en onderhouden in één laag

Kom kijken, kom snuffelen 

Met een vernieuwde stand is Rubio Monocoat dit jaar aanwezig op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Sjoerd Bos, verkoopmanager bij Rubio Monocoat Nederland: “Dit is de enige houtbeurs in Nederland. Als bedrijf dat zich specialiseert in het beschermen en onderhouden van hout is deelname aan deze beurs voor ons een vaste waarde.” De aandacht zal onder meer uit gaan naar de All Natural Wood Cleaner. 

“We hopen dat InCoDa weer meer een houtbeurs mag worden”, zo zegt Sjoerd. “De afgelopen jaren nam het aantal houtjongens af, maar dit jaar zijn er positieve signalen, zoals de terugkeer van een aantal gerenommeerde bedrijven. Daarnaast zijn er meerder interessante initiatieven, zoals een duurzaam tinyhouse dat gesponsord wordt door meerdere exposanten, het Nationaal Kampioenschap Parketleggen, maar ook zullen er gastsprekers worden verwelkomd.” 

Op een beurs draait het volgens Sjoerd niet meer om noviteiten. “Nieuws wordt immers snel en makkelijk via het internet verspreid, maar inspiratie opdoen en netwerken, zijn nu de redenen om naar InCoDa te komen.” 

Toch vinden bezoekers het fijn om verrast te worden. Rubio Monocoat heeft daarom de stand voor 40% vernieuwd. “Met de nieuwe elementen in onze stand laten we nog meer toepassingsmogelijkheden van onze producten zien op verschillende houtsoorten, zoals grenen, mdf en eiken. Daarnaast is er een nieuwe kleurenwand aanwezig. Hierop zijn alle kleurencombinaties met Rubio te zien, dus ook de trendcolors. De stand is dus zeker het bekijken waard!”  

Onderhoudsartikel 

Ook een ander zintuig komt bij Rubio aan bod, dankzij de nieuwe zeep die het bedrijf onlangs introduceerde. All Natural Wood Cleaner is een veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke reinigingszeep voor alle houten oppervlakken behandeld met Rubio Monocoat. “De zeep reinigt natuurlijk goed en laat geen sporen na. Daarnaast is het product gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en is het zeer geconcentreerd, zodat een kleine hoeveelheid voldoende is.” 

De zeep is nu in drie verschillende geuren (Sahara Nights, Alpine Meadow en Nordic Breeze) op voorraad en krijgt in de markt volop aandacht. “De reacties zijn erg positief. Bijvoorbeeld op het pompsysteem om goed te kunnen doseren. Daarnaast vinden onze klanten de verpakking erg mooi, zo voegt de zeep echt iets toe aan een winkel. De uitstraling klopt, het verhaal klopt, kom dus vooral de verschillende geuren ontdekken!” 

Rubio Monocoat vindt duurzaamheid erg belangrijk. Daarom kiest het bedrijf voor natuurlijke grondstoffen. “Ook het beperken van afval is belangrijk. Daarom leveren we, naast de proefflesjes van 20ml die bedoeld waren om samples te maken, ook zakjes van 6ml. We merken dat van de 20ml veel materiaal overbleef, dat weggegooid werd. Meer was in dit geval dus niet beter.” 

Ondanks het feit dat een beurs niet om noviteiten draait is er dus voldoende nieuws te ontdekken bij Rubio. Dit geldt ook voor de nieuwe slogan ‘The Power of One’. “Hiervoor hebben we gekozen omdat we willen benadrukken dat wij alles in één laag doen, voor zowel binnen als buiten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.