Platform voor de interieurbouwbranche
Producten

AvanTech YOU van Hettich nu met lichtsignatuur

P91_a
Homogeen led-licht in opklikbare designprofielen: ‘AvanTech YOU Illumination’ geeft meubelen indien gewenst een eigen led-lichtsignatuur.

1 maart 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Hoogwaardig en individueel in winkel en keuken

Individualiteit is de vrijheid om te kiezen. De groeiende megatrend van individualisering versterkt het verlangen van de klant naar persoonlijke vrijheid op het gebied van vormgeving, of het nu gaat om trendy shopdesign of om keuken- en woonkamermeubilair. Schuifladeplatform AvanTech YOU van Hettich past door zijn aanpassingsvermogen precies bij deze tijdgeest. Nu heeft de fabrikant een aantrekkelijke designvariant aan het assortiment toegevoegd: met de ‘AvanTech YOU Illumination’ kan elke schuiflade zijn eigen individuele led-lichtsignatuur krijgen.

AvanTech YOU met led-lichtsignatuur: verlichte glazen inlays zorgen voor sfeervolle effecten en een vleugje extravagantie

Met schuifladesysteem AvanTech YOU kan individueel klantdesign qua kleur, formaat en materiaal zeer eenvoudig gerealiseerd worden. Zelfs in het standaardprogramma maakt het platform vele combinaties mogelijk voor meer ontwerpvrijheid. De slechts 13 mm smalle ladezijwand met onzichtbaar geïntegreerde frontverstelling maakt in elke uitvoering een elegant, onberispelijk design mogelijk.

Eenvoudig te monteren: de lichtlijst met homogeen led-licht in 4.000 K kan eenvoudig op de AvanTech YOU ladezijwand worden geklikt

Nu voorziet AvanTech YOU de meubelen indien gewenst zelfs van een eigen lichtsignatuur: homogeen led-licht in 4.000°K in opklikbare designprofielen verlicht de open schuifladen van binnenuit of zorgt voor sfeervolle accenten aan de buitenkant. Ook glazen inlays met gepolijste of geslepen rand kunnen zonder meer in het juiste licht worden gezet: de led-signatuur zorgt voor speciale visuele effecten telkens als de schuiflade wordt uitgetrokken. De benodigde energie is afkomstig van een handig, oplaadbaar accupack. Hierdoor zijn ingewikkelde elektrische aansluitingen overbodig en kan het hoogwaardige design met lichtsignatuur montagevriendelijk en zonder extra technische inspanningen worden gerealiseerd. Sinds de eerste presentatie van ‘AvanTech YOU Illumination’ in het voorjaar tijdens de ‘HettichXperiencedays 2021’ heeft deze bijzondere designprestatie van Hettich al meerdere internationale prijzen gewonnen.

Video AvanTech YOU Illumination

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht