Platform voor de interieurbouwbranche
AvanTech YOU: schuifladen naar wens
Het AvanTech YOU schuifladesysteem inspireert met zijn designveelvoud en vrijheid.

AvanTech YOU: schuifladen naar wens

Niet het product, maar de kopers met hun persoonlijke eisen en wensen staan steeds meer in het middelpunt van de belangstelling. Dé centrale succesfactor in de toekomst zal zich daarom de flexibele en economische aanpassing van het meubilair zijn.

Met het nieuwe AvanTech YOU ladesysteem tilt Hettich niet alleen het aanpassen van de lade naar een hoger niveau, maar ook het design. AvanTech YOU bestaat uit een puristisch design voorzien van een ladezijwand van slechts 13 millimeter, waar aan de binnen- en buitenzijde geen enkele schroeven en gaten zichtbaar zijn. Dankzij een eenvoudige aanpassing door middel van designprofielen en DesignCapes kan elke meubelmaker/interieurbouwer zich onderscheiden van de massa. Dit ladesysteem kenmerkt zich door de strakke, moderne lade zijwanden die volledig recht zijn.

Het hoogwaardige uiterlijk van ‘AvanTech YOU’ kan overtuigen.

Het hoogwaardige uiterlijk van ‘AvanTech YOU’ kan overtuigen: het design heeft helemaal geen zichtbare schroefkoppen of afdekkappen nodig. Voor de zijwand-inlay kunnen individuele materialen als glas, hout of steen worden gebruikt. Om welke toepassing het ook gaat – de klant krijgt met ‘AvanTech YOU’ een modern schuifladedesign op maat. AvanTech YOU is een dubbelwandig ladesysteem van gepoedercoat staal. Het systeem kenmerkt zich door de vele design- en vormgevingsmogelijkheden. 

Deze schuifladen zijn standaard in drie kleuren en vijf hoogte maatvoeringen te verkrijgen. Met designprofielen in edelstaal-, chroom-, aluminium-, noten- of eiken-look en DesignCapes in de geëloxeerd aluminium- , edelstaal-, koper hamerslag-, betonlook en blank afgelakt eiken fineer. 

Elke meubelmaker/interieurbouwer zich onderscheiden van de massa.

Hettich ziet zichzelf als impulsgever voor de totale meubelbranche. Het bedrijf presenteert telkens weer innovatieve productoplossingen en totaalconcepten, die van individualisering een eenvoudig te realiseren succesmodel maken. Hettich ontwikkelt niet alleen gevarieerde creatieve ideeën rondom het eigen meubeldesign, maar ook complete ruimtelijke concepten.

Al in 1996 heeft Hettich als pionier met ‘InnoTech’ de wereldwijd eerste ‘platform’-oplossing voor schuifladesystemen gepresenteerd. Klanten konden voortaan, op basis van slechts één zijwand, een gevarieerd meubelprogramma aan de branche presenteren. Voor het eerst konden alle elementen binnen het platform met elkaar worden gecombineerd, waardoor een breed assortiment met een slanke, flexibele productie en lage productie- en opslagkosten mogelijk werd. In 2011 volgde met ‘ArciTech’ de tweede platformgeneratie van Hettich met nog meer differentiatie: dankzij nieuwe lade- en achterwandhoogtes en andere kleurvarianten kon het assortiment op basis van de vraag van klanten nog verder worden uitgebreid.

Met het actuele platform ‘AvanTech YOU’ neemt Hettich nu opnieuw het voortouw: een schuiflade die met hetzelfde kastboorbeeld op twee verschillende ladegeleiders ‘Quadro YOU’ en ‘Actro YOU’ kan worden geplaatst, vormt de basis voor flexibele en rendabele toepassingen. 

Met de AvanTech YOU Inlay schuiflade kan een enorme verscheidenheid aan individuele accenten worden gezet binnen het productassortiment. De AvanTech YOU Inlay schuiflade kan worden voorzien van elk 10 millimeter individueel materiaal, zowel in de zijwand als ook bij het inliggende front. Het AvanTech YOU schuifladesysteem inspireert met zijn designveelvoud en vrijheid, verborgen technologie, prestaties en efficiënte montage en verstelling.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.