Platform voor de interieurbouwbranche
Anker Stuy gaat met grossiers vakschilders helpen innoveren

Anker Stuy gaat met grossiers vakschilders helpen innoveren

Of je nu online bestelt in de vernieuwde Anker Stuy Shop of afhaalt bij je favoriete groothandel; de schildersproducten van Anker Stuy zijn nu nog dichter binnen handbereik. De Friese verffabrikant introduceert tegelijkertijd ook een nieuw pakket aan spuitverven voor de vakschilder.

Deze Duracare Spray is speciaal gemaakt voor de schilder die spuit op locatie of in zijn spuitruimte. Anker Stuy heeft bij de ontwikkeling hiervan optimaal gebruik kunnen profiteren van ruim 125 jaar ervaring en opgebouwde kennis met verven voor de timmer- en meubelindustrie.

Momenteel werkt zo’n 15% van de vakschilders met spuitapparatuur en steeds meer schilders maken de overstap. Spuiten op locatie kan een flinke tijdsbesparing opleveren en daarmee meer rendement. Anker Stuy gaat deze innoverende en groeiende groep bij de hand nemen met Duracare Spray-trainingsdagen en ondersteuning op locatie door vakexperts.

Omdat de schilder waarde hecht aan zijn groothandel en de snelheid van uitlevering, is er een unieke module in de Anker Stuy Shop gebouwd. Dit geeft schilders de mogelijkheid online verf te bestellen en dezelfde dag af te halen bij een aangesloten verfgroothandel, verdeeld over heel Nederland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.