Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Anker Stuy Coatings

Anker Stuy Verven maakt bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Alle producten worden met passie gemaakt en met respect voor mens en milieu. Met onze bijzondere producten leveren wij verfsystemen voor bijna elk ondergrond. Onze korte communicatielijnen garanderen een flexibele en warme samenwerking. Met een professioneel team reageren wij snel op wensen van de klant en bieden wij een zeer hoge service tot op de bouwplaats. Duurzame innovatie zit in de genen van Anker Stuy Verven. Continu vernieuwen vergt een grote fascinatie voor alle facetten van het product. De kwaliteit wordt herkend: Anker Stuy acteert nationaal en internationaal.

Oog voor de toekomst
Meer dan drie generaties lang maken wij met passie verf bijzonder. Wij geven kleur aan ieder project met een garantie voor kwaliteit. Dit resulteert in meer dan een eeuw aan tevreden klanten die waarde hechten aan duurzame kwaliteit met oog voor toekomstige innovatieve veranderingen. Op het gebied van verf en grondstoffen verandert er veel. Hoe is de samenstelling over vijftien jaar? Met welke wet- en regelgeving moeten we dan rekening houden? Door deze vragen nu al te stellen, kunnen wij snel inspringen op mogelijke veranderingen. Het laboratorium van Anker Stuy Verven speelt hierbij een centrale rol.

Garantie
Om een langdurige bescherming voor uw gevelelementen te garanderen bieden wij binnen concept IV, een meerjaren garantie aan onder de naam Protect Wood 4 Life. Op basis van het door u gewenste garantiesysteem is het mogelijk om de garantie te verlengen tot wel 25 jaar en dit met een minimale onderhoudscyclus.

Advies en begeleiding
Anker Stuy Verven garandeert een persoonlijke, unieke en vakkundige begeleiding. Van beginstadium tot eindoplevering zijn wij naast uw verffabrikant ook uw partner. Voor het schilderen van projectmatige woningbouw tot het onderhoud van monumentale panden. Wij verzorgen eveneens verftechnische begeleiding in opdracht van verenigingen van eigenaren, onderhoudsdiensten van woningbouwverenigingen, pensioenfondsen en de Rijksgebouwendienst. Maar ook als u aannemer of timmerfabrikant bent, is Anker Stuy Verven graag uw partner in verf en coatings.

Laboratorium
Ons team van chemisch deskundigen werkt dagelijks aan nieuwe productontwikkelingen, kwaliteitsbewaking en innovatieve concepten. Het laboratorium is het technisch hart van Anker Stuy Verven en de basis voor bijzondere producten. Wij willen toegevoegde waarde geven aan verf. Oog blijven houden voor veranderingen en voor de toekomst is daarom essentieel. Naast het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van huidige producten wordt in het laboratorium elke liter verf getest op de gestelde kwaliteitseisen. Dankzij ons eigen laboratorium kunnen we daarnaast snel inspelen op wensen en op maat gemaakte producten leveren.

Innovatie
Wij maken innovatie bijzonder door vernieuwingen door te voeren die daadwerkelijk bijdragen aan productverbeteringen. Naast de focus op het milieu, is ook functionaliteit belangrijk.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Lak & Beits Leverancier Adres Hellingwal 1
8407 EM Terwispel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)513 465000 E-mailadres info@ankerstuy.nl Website ankerstuy.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.