Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Anker Stuy Coatings

Anker Stuy Coatings maakt bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Alle producten worden met passie gemaakt en met respect voor mens en milieu. Met onze bijzondere producten leveren wij verfsystemen voor bijna elk ondergrond. Onze korte communicatielijnen garanderen een flexibele en warme samenwerking. Met een professioneel team reageren wij snel op wensen van de klant en bieden wij een zeer hoge service tot op de bouwplaats. Duurzame innovatie zit in de genen van Anker Stuy Coatings. Continu vernieuwen vergt een grote fascinatie voor alle facetten van het product. De kwaliteit wordt herkend: Anker Stuy acteert nationaal en internationaal.

Oog voor de toekomst

Meer dan drie generaties lang maken wij met passie verf bijzonder. Wij geven kleur aan ieder project met een garantie voor kwaliteit. Dit resulteert in meer dan een eeuw aan tevreden klanten die waarde hechten aan duurzame kwaliteit met oog voor toekomstige innovatieve veranderingen. Op het gebied van verf en grondstoffen verandert er veel. Hoe is de samenstelling over vijftien jaar? Met welke wet- en regelgeving moeten we dan rekening houden? Door deze vragen nu al te stellen, kunnen wij snel inspringen op mogelijke veranderingen. Het laboratorium van Anker Stuy Coatings speelt hierbij een centrale rol.

Meubel- en interieurbouw

Anker Stuy Coatings levert laksystemen aan de meubel- en interieurbouw. Deuren, meubels, bedden… alles komt tot leven met onze 1- en 2-componenten lakken. Wij garanderen je topkwaliteit. Niet voor niets voldoen onze producten aan de strenge eisen zoals gesteld in de DIN (Deutsche Industrie Norm) en EN (Europese Norm). Inmiddels zijn er al vele prachtige projecten opgeleverd, zoals Westminister Abbey, Villa Pardoes en Landgoed Lauswolt.

Continu vernieuwing

Ons meubel- en interieurassortiment bestaat uit blanke en dekkende lakken, 1- en 2-componenten lakken zowel op watergedragen en oplosmiddelhoudende basis. Wij doen echter meer: onze lakexperts zijn continu op zoek naar vernieuwende en bijzondere afwerkingsproducten. Zo leveren wij de zogeheten ‘trendy’ lakken. Een ander mooi voorbeeld zijn onze watergedragen lakken die als 1-pot systeem toegepast kunnen worden en ook op moeilijke ondergronden zoals eiken. En dat zonder kleuromslag!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Lak & Beits Leverancier Adres Hellingwal 1
8407 EM Terwispel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)513 465000 E-mailadres info@ankerstuy.nl Website ankerstuy.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.