Platform voor de interieurbouwbranche
Alles voor de perfecte harmonie!

Alles voor de perfecte harmonie!

Interessante nieuwe ontwikkelingen klapdeursystemen

Wát als je met één druk tegen een front een waaier aan mogelijkheden zou kunnen openen? De gloednieuwe AVENTOS top familie maakt het mogelijk. Na de lancering van de AVENTOS HK top, pakt Blum nu uit met de uitbreiding van de top-variant naar alle klapdeursystemen. Of het nu gaat om opklappen, zwenken, heffen of inklappen, alle bewegingstypes van het klapdeursysteem zijn nu verkrijgbaar als compacte top-versie.

De collectie is zeer uitgebreid en een lust voor het oog.

Dankzij de AVENTOS top familie gaan praktisch en esthetisch hand in hand. De klapdeuren creëren een beschermde opbergruimte en openen een veelvoud aan creatieve mogelijkheden. Bovendien is het eenvoudig om naar wens verschillende soorten klapdeuren te combineren in dezelfde woonruimte. Alles voor de perfecte harmonie. 

De strakke afdekkappen zijn verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren: donkergrijs, lichtgrijs en zijdewit. Met hun discrete ontwerp passen de compacte beslagelementen perfect in elk interieur. Bovendien kan dezelfde afdekkap worden gebruikt voor HF top, HS top en HL top, voor een uniforme look en strakke afwerking. Voor de laatste finishing touch én een persoonlijke toets is het bovendien mogelijk om een logo te laten drukken op het kleine afdekkapje.

Beperkt programma voor groot toepassingsgebied

Het programma werd geoptimaliseerd zodat je met een kleinere waaier aan producten een groter aantal mogelijkheden hebt. De symmetrisch ontworpen beslagelementen en hefbomen zijn geschikt voor verschillende klapdeurafmetingen en passen bij alle bewegingstechnologieën. Bovendien kan dezelfde afdekkap worden gebruikt voor HF top, HS top en HL top. Voor u – beste lezer – betekent dit: minder gedoe bij de selectie, inkoop en verwerking. AVENTOS bestellen was nooit simpeler!

Eenvoudige verwerking en montage

Bij de AVENTOS top-familie heb je twee mogelijkheden om de beslagelementen te monteren: met systeemschroeven of met behulp van de geïntegreerde positiebepaling. U kunt het beslagelement snel, eenvoudig en zonder fouten monteren, en zonder berekeningen, dankzij de vaste bevestigingsposities. De geïntegreerde BLUMOTION-demping en openingshoekbegrenzing kunnen tevens gemakkelijk worden aangepast.

Wat zijn de voordelen van klapdeuren in uw keuken?  

· Altijd vrij toegankelijk: het front opent naar boven, waardoor deze nooit in de weg zit tijdens het gebruik van de keuken. Op deze manier zijn opbergartikelen altijd vrij toegankelijk; 

· Op de behoefte afgestemd: De klapdeuren passen zich in hoogte en breedte aan de vereiste opbergruimte aan. Of ze zetten het voegbeeld van de onderkast verder;

· Stopt in elke positie: de klapdeur blijft in elke gewenste positie staan dankzij de traploze stop – en is dus gemakkelijk bereikbaar om te sluiten.

OVER VAN HOECKE 

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerde het bedrijf met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke bovendien onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van meer dan 350 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.