Platform voor de interieurbouwbranche
Vier dagen om alle vloertrends te ontdekken

Vier dagen om alle vloertrends te ontdekken

Heeft u een passie voor vloeren? Dan staat 13 tot 16 mei vast met stip in uw agenda. Voor de derde keer verzamelen professionals zich tijdens Flanders Flooring Days om nieuwe producten te leren kennen,nieuwe en potentiële partners te ontmoeten en trends in de
Europese soft and hard flooring industry te ontdekken. Producenten OSTA, FN Neuhofer, Unifloor en Alfa Carpets lichten alvast een tipje van de sluier.

Kwalitatieve vloerbedekking: daar draait het om tijdens Flanders Flooring Days. Toonaangevende Europese producenten presenteren hun nieuwste harde en zachte vloeren, en afgeleide producten. Heel wat Vlaamse deelnemers verwelkomen u in hun eigen showrooms. Anderen verwelkomen u graag op hun stand in The Hub in Kortrijk Xpo. In vier dagen ontdek u wat leeft in de sector: van showroom naar The Hub naar een gezellig netwerkdiner. Want Flanders Flooring Days is ook de ideale gelegenheid om van bourgondisch Vlaanderen te proeven.

Leg uw bezoek vast

Kijkt u uit naar een ontmoeting met een bepaald bedrijf of wil u een product beter leren kennen, registreer dan alvast uw bezoek. Zo kan u aangeven bij welke deelnemers u langs wil gaan. Dit geldt zowel voor een bezoek aan de showrooms als aan de standen in The Hub. Na uw registratie nemen de door u geselecteerde bedrijven contact met u op om verder af te spreken. Voor het transport tussen de showrooms en The Hub kan u steeds op onze gratis shuttleservice rekenen.

OSTA, ’s werelds toonaangevende weverij van wollen en hoogwaardige vloerkleden en kamerbreed tapijt. Gedreven door een rijke weeftraditie, deskundig vakmanschap en een onwrikbare toewijding aan innovatie en kwaliteit. Onze toewijding aan duurzaamheid is diepgeworteld in elk facet van onze activiteiten. Door deze kernwaarden naadloos in onze processen te verweven, creëren we een uniek productassortiment dat aansluit bij onze diverse wereldwijde klantenkring.”

Verken The Hub

The Hub verzamelt verschillende wereldspelers in de industrie op één plek. Zo tekent FN Neuhofer present, een familiebedrijf met 374 jaar ervaring in de houtverwerking dat meer dan ooit inzet op innovatie en kwaliteit. “Onze nieuwe digitale machine voor het printen van oppervlakken is een veelbelovende aanvulling op ons bestaande digitale drukcentrum”, zegt eigenaar en CEO Franz Neuhofer. “Hiermee kunnen we mdf, metaal, hard kunststofschuim en flexibel schuim bedrukken en akoestische panelen, profielplaten, vloerdelen, wandbekleding en keukenplinten personaliseren.”

De Nederlandse specialist UNIFLOOR presenteert egaliserende ondervloeren met de beste contactgeluidreductie voor een tijdbesparende installatie en een langdurig gebruik. “Daarbij zijn onze houtmaterialen FSC-gecertificeerd en beschikken onze ondervloeren bijna allemaal over een EPD, de uitgebreide milieubalans volgens ISO14025 en EN15804”, vertelt algemeen directeur Edwin Zaaijer. Bij de producenten van soft flooring vindt u Alfa Carpets, dat tapijten ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert. Door hun eigen garens te produceren, te werken met lage minimale bestelhoeveelheden en bij elke stap hun klanten te betrekken, geniet u een aanpak op maat.

Benieuwd naar alle showrooms en standhouders van Flanders Flooring Days? Bezoek flandersflooringdays.com – voor de meest actuele deelnemerslijst en registratie van uw bezoek: www.flandersflooringdays.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.