Platform voor de interieurbouwbranche
Ostermann blijft zich maximaal inzetten

Ostermann blijft zich maximaal inzetten

Het is tegenwoordig goed om een betrouwbare en innovatieve partner te hebben. Een partner die uw voorraad en goederenstroom op juiste wijze verzorgt dankzij een doordacht logistiek proces en optimale service.

Dat geldt natuurlijk voor kantenband, een product waarin Ostermann een absolute specialist is. Maar het bedrijf doet meer en beschikt inmiddels over een hele range aan andere producten die inmiddels bij vele klanten geleverd worden.

Juist in drastische tijden zoals we die nu met elkaar beleven is dat goed om te weten. Vertrouwdheid en betrouwbaarheid zijn waarden die juist nu belangrijk zijn. Zo is Ostermann de grootste leverancier van Hettich-producten in Nederland. Hettich die naast hoogwaardige scharnieren en ladesystemen als enige producent van meubelbeslag veel ander meubelbeslag levert. Denk daarbij aan schuifdeursystemen, kantoorinrichting beslag, kastinrichting, meubelgrepen, verbindingsbeslag en nog veel meer.

200011_essen_final_detail_1-kopieren

Ostermann blijft vooral goed letten op de trends.

 

Met Hettich als basisleverancier in meubelbeslag en met daarnaast andere leveranciers, zoals Grass (ook scharnieren, lades en klepbeslag), Halemeier  (hoogwaardig en compleet in verlichting) en het sterk uitgebreide programma van het eigen merk Redocol (meubelgrepen, verlichting, stelpoten, verbindingstechniek) is Ostermann ook in meubelbeslag inmiddels een vooral complete en betrouwbare partner.

Om de groei en services te kunnen blijven bieden, wordt in Bocholt continu geïnvesteerd in gebouwen, machines en natuurlijk in mensen. Eigen confectie van meubelrolluiken, schuifdeuren en lades zijn daarvan goede voorbeelden. Allemaal investeringen om de klant nog meer services te bieden, op maat te kunnen beleveren. De klant krijgt precies wat er benodigd is.

Online kan de klant in de configuratorwereld volledig naar eigen wens kant-en-klare onderdelen samenstellen, een offerte opvragen of bestellen. Of dat nu bijvoorbeeld meubelfronten, rolluiken of (massief houten en metalen) lades zijn , maakt daarbij niet uit.

Ostermann blijft vooral goed letten op de trends. Gewoon om die tijdig op te nemen en aan te kunnen bieden. Daar kunt u van op aan. Donkere, mat zwarte oppervlakken worden in de meubelbouw momenteel veel gebruikt. Deze ‘kleur zonder kleur’ ziet er bijzonder chic uit en geeft elk interieur een prettige rust en diepte. Bij natuurlijk generfde hout(decors) komt de contrastkleur zwart juist goed tot zijn recht. Als zwart niet de ´hoofdkleur´ moet zijn, is het mogelijk details in zwart te gebruiken, zoals kaderprofielen, meubelgrepen, lichtprofielen of greeplijsten. Met daarop afgestemde lichtarmaturen wordt zo een nieuwe actuele dimensie gecreëerd.

200011_wohnen_final_detail_3-kopieren

Bij Ostermann wordt continu geïnvesteerd in gebouwen, machines en natuurlijk mensen.

 

Er is een reden waarom Forbo in Nederlands en Scandinavisch design vaak wordt toegepast: het is natuurlijk, mat, warm, zacht, hygiënisch, antistatisch, ongevoelig voor vingerafdrukken en … gewoon mooi.  Desktop Furniture Linoleum is een natuurlijk afwerkingsmateriaal, de finishing touch voor high-end meubelontwerpen en interieurs. Ostermann levert Forbo Desktop op rol al vanaf 1 meter. Op verzoek levert men het materiaal in elke gewenste breedte en lengte! Nieuw bij Ostermann zijn de kant-en-klaar op maat geconfectioneerde meubelfronten voorzien van Furniture Linoleum.

Tevens heeft Ostermann samen met Forbo een achttal kleuren kantenband ontwikkeld, die precies bij de oer-kleurmonsters van Forbo passen. Qua kleur en gevoel! Panelen met Forbo beplakt, kunnen daarom rondom afgewerkt worden met kantenband. Hierdoor kunnen ook andere basis plaatmaterialen, bijvoorbeeld spaanplaat, als drager materiaal worden toegepast en is het geen noodzaak meer om MDF of berken multiplex te gebruiken.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.