Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe meubelrolluiken Glass-Line 40
NIEUW bij Ostermann: de kant-en-klare, op maat gemaakte meubelrolluikbox Glass-Line 40.

Nieuwe meubelrolluiken Glass-Line 40

Het assortiment meubelrolluiken bij Ostermann is verder uitgebreid. De kant-en-klare rolluikbox Glass-Line 40 biedt een transparant design. Het wordt op maat gemaakt en binnen zeer korte tijd montageklaar geleverd – van professionals, voor professionals.

Met Glass-Line 40 presenteert Ostermann een designsterke en montageklare rolluikenbox. Dankzij de moderne, matte 40 mm glazen lamellen, de talrijke glasvullingen en de verschillende geleidingsprofielen past de box harmonieus in vrijwel elk interieur. De variant met lamellen van donkergrijs floatglas en zwarte geleidingsprofielen ziet er bijzonder chic uit; vooral als de kast ook van binnenuit wordt verlicht. Meer informatie over de nieuwe rolluikbox is te vinden op de Ostermann website www.ostermann.eu via het zoekbegrip “#GlassLine”.

Veel glas – veel design

Voor het vormgeven van de rolluikmat kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen uit zeven kleuren veiligheidsglas voor de lamellen. Naast gelakt floatglas is er ook gesatineerd of transparant glas verkrijgbaar. Geleidingsprofielen en afdeklijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, edelstaal of zwart.

Configuratie: Alles is mogelijk

Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen de nieuwe meubelrolluikbox bij Ostermann snel en eenvoudig configureren voor, zowel hang- of opzetkasten, alsook met een inliggende of voorliggende montage. De op maat gemaakte box wordt montageklaar geleverd. Voor andere rolluikmatten en -systemen biedt Ostermann ook de mogelijkheid om losse elementen op maat in de Configurator te bestellen en later zelf te monteren.

Meubelrolluiken: het uitgebreide assortiment van Ostermann

Naast de glazen meubelrolluiken zijn er bij Ostermann nog veel meer meubelrolluiken verkrijgbaar. Bijzonder hoogwaardig zijn de gefineerde meubelrolluiken Wood-Premium zonder een V-voeg tussen de lamellen en de Wood-Designflex, met V-voeg, geschikt voor een negatieve radius. Beide zijn gemaakt van drievoudig verlijmd multiplex, gefineerd met een echt houten toplaag. Een robuuste variant voor hoge belastingen is het Alu-XL systeem, gemaakt van massief aluminium. Voor lagere belastingen zijn de Alu-Light met massieve aluminium lamellen en de Poly-Metallic van kunststof met een toplaag van echt aluminium een geschikte keuze. De Poly-Color 15 en Poly-Color 25 zijn rolluikmatten van kunststof in bijvoorbeeld de trendkleur antracietgrijs.

Tip van Ostermann

Wanneer achter de transparante glazen lamellen van de Glass-Line 40 box meubelverlichting gemonteerd dient te worden, biedt Ostermann passende oplossingen. Er zijn talrijke lichtkanalen, LED strips, spots en lineaire armaturen verkrijgbaar. Ook goed om te weten: voor vragen of een deskundig advies over de rolluiksystemen, de configurator, meubelverlichting en alle overige vragen, helpen de medewerkers van Ostermann graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.