Platform voor de interieurbouwbranche
NIEUWE CLEAF TEXTUREN

NIEUWE CLEAF TEXTUREN

DecoLegno heeft nieuwe Cleaf texturen in decoratief plaatmateriaal toegevoegd aan de voorraadcollectie. Zoals je van ons gewend bent, zijn het uiteenlopende structuren in combinatie met eigentijdse decors, waarmee unieke maatwerk interieuroplossingen te creëren zijn. Denk aan stoer terrazzo in de bekende Concreta structuur en gepolijst cement in de nieuwe Lacca textuur.

Stoer terrazzo en lakwerk

Terrazzo staat op dit moment volop in de belangstelling. Cleaf combineert dit nieuwe decor met de bekende cementstructuur Concreta in een koele en een warme grijstint. En dat maakt verrassende toepassingen mogelijk. Denk aan een deurafwerking, keuken of balie met terrazzo look. Nieuw is de gladde textuur Lacca met een gewolkt decor dat tot de verbeelding spreekt. Wat zie jij erin? Gepolijst cement, het gewolkte effect van een gietvloer of gewalst staal? Lacca is leverbaar in twee grijstinten en een lichte taupekleur. Het oppervlak van de Lacca is glad en heeft een zijdeglans die refereert aan lakwerk.

Creëer en combineer

Door de grote variatie in de collectie decoratief plaatmateriaal van DecoLegno kun je eindeloos combineren. Decors en structuren kunnen elkaar versterken en daarmee het ontwerp naar een hoger niveau brengen. Daarmee wordt de kracht van maatwerk onderstreept. De nieuwe texturen lenen zich hier bij uitstek voor. Combineer het terrazzo decor eens met vergrijsd notenhout in Poro Noce en blauwtinten uit de Ovatta collectie. Zo ontstaat een sfeervol palet voor een eigentijds ontwerp.

3 tips

  1. Contrast in kleur met een gelijke structuur geeft een uitgesproken design
  2. Contrast in structuur en eenzelfde kleurtoon zorgt voor een rustig beeld
  3. Combineer verschillende texturen in fronten en korpussen

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk het via DECOLEGNO.NL.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.