Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuwe ABS kant Aluminium goud gloss

Nieuwe ABS kant Aluminium goud gloss

Bij verlichting en grepen, of spoelbakken en armaturen … in de keuken-, meubel- en interieurbouw ziet men steeds vaker glanzende, gouden accenten. Met de nieuwe, direct uit voorraad leverbare ABS kant Aluminium goud gloss kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers ook aan de smalle zijde gouden accenten aanbrengen.

Metallic effecten zijn de trend in de keuken-, meubel- en interieurbouw. Opdat de keuken-, meubel- en interieurbouwer ook bij de kanten deze trend kan omzetten, heeft Ostermann de nieuwe ABS kant Aluminium goud gloss in het assortiment opgenomen. De kant heeft een flinterdunne toplaag van echt aluminium en is in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 mm direct uit voorraad leverbaar. Het bijzondere effect en de luxe uitstraling ontstaan door het spiegelende hoogglans oppervlak. De nieuwe kant is een ABS kant met een aluminium laag die net zo gemakkelijk te verwerken is als een ‘standaard’ ABS kant. Voor keuken-, meubel- en interieurbouwers die de nieuwe kant als accentkant willen verwerken, is de kant verkrijgbaar in kleine hoeveelheden vanaf 1 meter en met de snelle en betrouwbare levering van Ostermann. Alle voor 16.00 uur bestelde voorraadartikelen worden door Ostermann nog dezelfde dag verstuurd. Meer informatie over de nieuwe kant vinden keuken-, meubel- en interieurbouwers via het zoekbegrip ‘#Highlights08’ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Gouden accenten aanbrengen

Voor een glanzend effect kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer het plaatmateriaal met hetzelfde decor bekanten. Uiteraard kan men met het hoogglanzende, gouddecor van de ABS kant accenten aan uni- of decor plaatmateriaal aanbrengen. Vooral in combinatie met mat zwarte of witte uni-platen creëert men echte blikvangers. Ook met donkere decorplaten met gouden elementen ontstaat een unieke uitstraling. Als men een kant met een ietwat subtielere glans wil verwerken, adviseert Ostermann om in de Online-Shop de ABS-kanten Aluminium goud, geborsteld en Aluminium Oro Cortez te bekijken.Ook dit zijn ABS-kanten met een echt aluminium laag.

Passende meubelgrepen en knoppen

Passend bij de kant en om een hoogglans, gouden uitstraling in het interieur terug te laten komen, adviseren de experts van Ostermann om de meubelknop Lodi of de relinggreep Anna te monteren. Beide greepoplossingen hebben een chique, goudglanzend oppervlak Met de ronde, zelfklevende gouden sierlijst kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer extra designaccenten aanbrengen.

Tip van Ostermann

Voor de perfecte finish met een glanzende, duurzaam beschermende, verzorgende laag van meubelstukken adviseren de experts van Ostermann om REDOCOL greenline Finish-Reiniger 61 te gebruiken. Het biologisch (afbreekbaar) reinigingsmiddel is geschikt is voor nagenoeg alle materialen, zelfs voor de regelmatige toepassing op gevoelige acryl-oppervlakken. De hoog werkzame, antistatische formule reinigt zelfs vettig en silicone-achtig vuil zonder strepen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.