Platform voor de interieurbouwbranche
NIEUW bij Ostermann: Optical Mirror

NIEUW bij Ostermann: Optical Mirror

De spiegel voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer

Met Optical Mirror van Sibu Design biedt Ostermann een uiterst kwalitatief hoogwaardig en flexibel alternatief van glazen spiegels aan. Het uiterst slijtvaste en buigzame oppervlakte is perfect in de meubel-, hotel-, caravanbouw en stand- en winkelinrichting toe te passen en is beschikbaar in 6 elegante kleuren.

Het maakt niet uit; als badkamerspiegel, voor een kastfront, als deurbekleding of als eyecatchend oppervlak in de meubelbouw, hotel- of winkelinrichting … Optical Mirror biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer alle voordelen van een spiegel, zonder de typische nadelen, zoals stijve vorm, zwaar gewicht of het gevaar om te breken.

Buigzaam op rol

Het buigzame en breukbestendige oppervlakte Optical Mirror wordt op rol geleverd en is perfect voor het bekleden van zuilen of rondingen van meubels toe te passen. Maar niet alleen dat. Dankzij de extreem kalme uitstraling van het oppervlak ziet Optical Mirror er ook op grote horizontale wand- en meubeloppervlakken zeer indrukwekkend uit.

Licht van gewicht en gemakkelijk te verwerken.

De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan Optical Mirror eenvoudig met standaard gereedschap en machines uit de werkplaats verwerken. Meubels en oppervlakken, die met Optical Mirror verwerkt worden, zijn eenvoudig te transporteren, te monteren en te bewerken. In tegenstelling tot echt glas is het geen probleem om te zagen en te boren.

6 elegante kleuren

Het product is als klassieke spiegeloppervlak in Silver (zilver) leverbaar. Bovendien is het oppervlak in 5 verdere aantrekkelijke kleuren – Fashion Grey, Anthracite, Brass, Gold en Copper – leverbaar en past daardoor perfect bij elk interieur.

Tip van Ostermann

Sibu Design oppervlakken zijn ontwikkeld voor de interieurbouw. Optical Mirror kan het beste – zoals bij alle Sibu oppervlakken – met PVAc-lijm bijvoorbeeld met REDOCOL Kantol greenline verlijmd worden. Hierbij is de voorbehandeling, opruwen/ schuren van het oppervlak, uitermate belangrijk. Als alternatief is er bij Ostermann een variant met een voorbehandelde achterzijde leverbaar. Voor de stabiliteit dient het materiaal altijd aan beide zijden van het draagmateriaal aangebracht te worden of voorzien te zijn van een passende backing. Op de Ostermann website vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer uitgebreide informatie, praktische Tips & Tricks voor verwerking van Sibu Design oppervlakken.

 Meer informatie over alle Sibu oppervlakken, praktische Tips & Tricks en productinformatie over het oppervlak Optical Mirror vindt men via het zoekbegrip „OpticalMirror op de website van Ostermann www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.