Platform voor de interieurbouwbranche
NIEUW bij Ostermann. fischer bevestigingssystemen

NIEUW bij Ostermann. fischer bevestigingssystemen

Het productassortiment gaat van standaard kunststof pluggen, via hollewand bevestigingen voor afbouwprojecten naar injectiemortels voor bijzondere toepassingen tot schroeven en toebehoren. Meer informatie vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer via het zoekbegrip „#fischer“ op www.ostermann.eu.

Een bovenkast in de keuken monteren, badkamermeubels bevestigen, plafond- en wandpanelen aanbrengen, etc. Bij al deze toepassingen is een langdurige, stevige bevestiging nodig. Wat dan telt, zijn de kwalitatief hoogwaardige producten en de deskundige know-how van de gebruiker. Als totaalleverancier hebben wij nu ook talrijke bevestigingssystemen van het merk fischer in het assortiment opgenomen.  Deze bieden de keuken-, meubel- en interieurbouwer voor elke toepassing de oplossing.

Kunststof pluggen voor een stevige houvast

Kunststof pluggen van fischer zijn de ideale bevestiging voor lichte en middelzware belastingen. Belangrijk bij alle toepassingen is, dat bij deze pluggen geen standaard houtschroeven gebruikt worden, die de plug van binnen beschadigen.  De vereiste schroeflengte wordt bepaald door de pluglengte, de dikte van het aanbouwdeel en 1 x de schroefdiameter. 

DuoLine voor extra vastigheid

Wie voor zekerheid wil gaan, kan het beste kiezen voor de technisch uitstekende producten uit de DuoLine serie. De multifunctionele plug DuoPower is geschikt voor elk bouwmateriaal en biedt een stevige houvast tot 15 kg. Als men niet weet om welk bouwmateriaal het gaat en hoe het er achter de wand uitziet, is de hollewandplug DuoTec het product voor de toepassing. Deze heeft een belastbaarheid tot 20 kg en is ook geschikt voor holle ruimtes. Voor het snel bevestigen in gipswanden zijn de gipsplaatpluggen DuoBlade verkrijgbaar. Deze kunnen tot 10 kg belast worden.

Injectiemortel voor zware en zwaarste belastingen Met de moderne injectiemortel kunnen lasten tot en met 1,8 ton veilig en stevig bevestigd worden

De hars- en hardercomponenten zijn in twee gescheiden kamers opgeslagen en worden pas bij het uitpersen in de mengtuit vermengd en geactiveerd. Belangrijk bij de verwerking is dat, vóór het injecteren, het stof grondig uit het boorgat verwijderd wordt. Vervolgens dient men eerst een kleine hoeveelheid van de gemengde mortel uit de koker te drukken, zodat beide componenten optimaal gemengd zijn. Als men zich aan deze twee stappen houdt, is een stevige houvast van zware lasten gegarandeerd.

Schroeven voor elke toepassing

Naast de klassieke Power-Fast en betonschroeven biedt Ostermann haar klanten talrijke speciale schroeven voor toepassingen in de keuken-, meubel- en interieurbouw aan. Zeker de moeite waard zijn de afstandsschroeven voor kozijnen, stelschroeven en traptredebevestigingen.

Deskundig advies door ervaren experts

De experts van Ostermann zijn met behulp van uitgebreide trainingen door de firma fischer op de assortimentsuitbreiding en de producten voorbereid. Bij vragen over de producten helpen zij keuken-, meubel- en interieurbouwers graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.