Platform voor de interieurbouwbranche
Kleintje Original Oak

Kleintje Original Oak

Misschien heb je ‘m al voorbij zien komen, maar misschien ook niet. Dat kunnen wij ons voorstellen, want hij is nogal klein. Onze gewilde kleur Original Oak voor olie is er nu ook in 0,5L! De olie is al op kleur gemaakt. Super geschikt voor een klein(er) project dus!

Speciaal voor de meubelmaker ontwikkelden we een tijdje terug de ROYL Oil 2K in halve liters en op kleur gemaakt. De ready-mixed olie is een perfecte bescherming voor je meubel of aanrechtblad. Het kan in één keer worden aangebracht en drooggewreven, dus je hoeft niet in delen te werken. Het is zo sterk dat één behandeling volstaat. De olie dringt diep in de poriën van het hout door. Het hout is daardoor langdurig van binnenuit beschermd tegen water en vuil. Bovendien is het zuinig in gebruik. Een halve liter is voldoende voor 15 á 20 m2. En nu dus ook verkrijgbaar in je favoriete kleur Original Oak.

Met de komst van deze nieuwe kleur, hebben we tevens afscheid genomen van een paar andere kleuren. Onze kleintjes die we nu in het assortiment hebben zijn: ROYL Oil 2K 0,5L Alaska White, Mountain Grey, Livid, Double Alaska White, Natural Oak, Pitch en Original Oak. Uit het assortiment zijn: ROYK Oil 2K 0,5L Shell Grey, Smoked Oak, Foggy en Grasping.

Kijk voor meer informatie over de ROYL Oil 2K 0,5L op onze website: www.rigoverffabriek.nl

RIGO Verffabriek

RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt en sinds april 2022 zijn wij trots onderdeel van Blanchon Group. We streven ernaar dat zo vooruitstrevend en oprecht mogelijk te doen. Daardoor zijn onze producten innovatief en gebruiken we zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. Dit resulteert in de inmiddels vermaarde SKYLT-technologie, ROYL oplosmiddelvrije oliën, STEP watergedragen lakken, SKYN minerale muurverven en TOPLIN lijnolie standverf. En dat is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Het maken van verf is bij ons echt mensenwerk. En daar zijn we trots op. Daarom kunnen wij zeggen: RIGO Verffabriek is een platform voor en door vakmensen. Samen realiseren we de mooiste producten. Samen maken we Meesterwerk. www.rigoverffabriek.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.