Platform voor de interieurbouwbranche
Interieurprojecten verdienen een persoonlijke touch
MyLEGRABOX: nog meer designmogelijkheden.

Interieurprojecten verdienen een persoonlijke touch

Een extra boost op jouw ontwerp

Er zijn weinig zaken zo persoonlijk als een interieur. Consumenten kiezen namelijk heel bewust voor een bepaalde stijl en stemmen er alle elementen van de kamer op af. De vloer moet bij de muren passen, de kasten bij de tafels en zetels. Enfin, noem het maar op! Als interieurspecialist wil je dan ook zorgen dat jouw meubels één van de eye-catchers worden. Dat je fier bent op het eindresultaat mag immers ook gezien worden. Daarom zijn er verschillende manieren om ‘je stempel te drukken’ op een meubel en het met trots jouw naam te laten dragen.

Dankzij nieuwe kleuren en structuren, krijgt het boxsysteem nog meer identiteit.

Om lades nog meer te kunnen afstemmen op meubels en interieurs, voegde Blum met MyLEGRABOX nog meer designmogelijkheden toe aan het ladegamma. Hierdoor ontstaan nog meer mogelijkheden tot het personaliseren van meubelontwerpen. 

De smalle zijkanten van LEGRABOX zorgden al voor een elegante look en een optimaal gebruik van de kastruimte. Dankzij nieuwe kleuren en structuren, krijgt het boxsysteem nog meer identiteit. De buitenkant van de lade kun je laten afwerken in roestvrij staal met een anti-fingerprint coating, een 3D-reliëfdruk met carbonlook of een structuurlaag in noble rust. Door een combinatie met een stijlvolle carbonzwarte binnenzijde van de lade, krijgen je meubels een uniek karakter. Uiteraard zijn deze opties eenvoudig te selecteren in de online configurator van Van Hoecke en kant en klaar leverbaar. Zo hoef je zelf geen extra voorraad aan te leggen maar heb je ze altijd ter beschikking om jouw projecten net even die extra boost te geven.

De fronten van kasten zijn te bestellen op maat én in elke gewenste kleur.

Juiste branding

Keukens en meubelstukken geef je meestal niet aan de buitenkant een opzichte branding mee. Toch zijn er verschillende manieren om een naam of logo te verbinden met het mooie eindresultaat. Bij het meubelbeslag van Blum is het mogelijk om een afdekkapje op de lades en scharnieren te klikken die bedrukt wordt met het eigen logo. Voor TA’OR BOX ging Van Hoecke nog een stapje verder. Bij dit houten ladesysteem kan je ervoor kiezen om een logo of design in de houten ladezijkant van de lade te laten laseren. Deze bijzondere techniek zorgt voor een stijlvol branding-element dat volledig past bij de look and feel van het ladesysteem.  

Alle kleuren van de regenboog

Bij de ladesystemen van Blum en TA’OR BOX kan men kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Met TA’OR BOX creëerde Van Hoecke een lakbare houten lade. De lade wordt afgewerkt met een speciale lakdraagfolie, volledig klaar om te lakken. Op die manier zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Je kunt ze perfect afwerken in de kleur van de fronten zodat ze prachtig integreren.

Creëer grandeur 

REVEGO is het product bij uitstek om eigenheid te geven aan een ruimte. Je creëert niet één, maar heel eenvoudig twee verschillende sferen/ruimtegebruiken. Zo wordt met het openen van de deuren eenvoudig een living omgetoverd tot thuiskantoor of komt een barmeubel tevoorschijn als het tijd wordt voor een aperitief. 

Geheel in de stijl van Van Hoecke, wordt aan dit product een voorgemonteerde service toegevoegd. En daarbij hoef de interieurbouwer zich niet te beperken tot een beperkt aantal kleuren. Je kunt alle elementen, de pockets en zelfs de fronten volledig op maat bestellen in de gewenste kleur. Zo krijg je alle elementen voor het maken van een prachtige kast die je perfect in ieder interieur kunt laten passen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.