Platform voor de interieurbouwbranche
Innovatie en expertise op open dagen
GN Kantentechniek biedt alles wat nodig is om succesvol kanten te verlijmen.

Innovatie en expertise op open dagen

Netwerken en oplossingen vinden

GN Kantentechniek onderscheidt zich door vakmanschap en een eigen bezorgdienst. Op woensdag 17 en donderdag 18 april nodigt het bedrijf interieurbouwers uit voor hun open dagen, een gelegenheid voor persoonlijk contact en het ontdekken van diverse merken. Fravol Nederland is hierbij ook aanwezig.

“De machines van Fravol combineren innovatief Italiaans vernuft en design met Duitse degelijkheid”, aldus Geert Nefkens, directeur en eigenaar van GN Kantentechniek. “De Italiaanse motoren van Teknomotor, in combinatie met elektrische componenten van het Duitse Siemens, zeggen iets over de kwaliteit; storingen zijn zeldzaam. Natuurlijk blijft expertise in onderhoud en reparaties cruciaal, daarom zijn we een partnerschap aangegaan met SR Machinery uit Hardenberg, die ook de verkoop voor Noord-Nederland zal verzorgen.”

Fravol ontwikkelt machine voor 45 graden kanten

Met een Fravol machine in huis heeft een interieurbouwer volgens Nefkens een complete oplossing. “De machine werkt met PUR, EVA en PO lijmen, en blinkt uit in eenvoud en gemak.” De fabrikant blijft desondanks innoveren: “Er is vraag naar een betaalbare machine voor versteklijmen. Later dit jaar introduceert Fravol een nieuwe machine die dit mogelijk maakt.” Tijdens de open dagen toont Fravol ook oplossingen voor ronde vormen.

Tijdens de Open Dagen vinden verschillende demonstraties plaats.

Vertegenwoordigers van Frencken zijn ook aanwezig, met hun demonstratiewagen die diverse lijmvraagstukken demonstreert. “Voor elk probleem heeft Frencken een passende oplossing.” Lamello zal de bekende houten lamello’s presenteren, evenals het P-systeem; een verankeringssysteem voor demontabele en permanente verbindingen met kunststoflamellen. Nefkens voegt toe: “Lamello toont ook het verbindingssysteem Cabineo, een ideale en voordelige oplossing voor onder andere flatpack transport en eenvoudige opbouw op locatie.”

Ook Hranipex zal er in april zijn. Zij tonen hun kantenband, smeltlijmen, reinigers en uiteraard presenteren ze een compleet assortiment meubelbeslag. “Dit meubelbeslag is al enige tijd succesvol in Oost-Europa en is nu ook in Nederland beschikbaar. Interieurbouwers kunnen het bij ons in het echt zien.” Interieurbouwers zijn van harte welkom op 17 en 18 april. “We beloven inspirerende dagen en zullen het aanbod nog verder uitbreiden met andere collega’s en lokale partners.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.