Platform voor de interieurbouwbranche
Houtzeep met zelfreinigend effect
Eenvoudig reinigen met All Natural Wood Cleaner.

Houtzeep met zelfreinigend effect

Een natuurlijke manier om hout te reinigen

Een nieuw jaar begint met een schone lei en nieuwe kansen. Rubio Monocoat begint 2023 dan ook goed met de nieuwe All Natural Wood Cleaner. Deze aanvulling op het onderhoudsverhaal van de King of Colours zorgt dat de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft en geeft een langdurig schoon resultaat.

“Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons altijd centraal”, zegt vestigingsleider Sjoerd Bos. “Onze producten bieden een superieure bescherming, terwijl de veiligheid en gezondheid van de gebruiker en zijn omgeving gewaarborgd zijn.” 

Het is voor Rubio Monocoat dan ook vanzelfsprekend dat de All Natural Wood Cleaner een ecologisch product is, dat net als de Rubio Monocoat olie 0% VOC bevat. De bekende Oil Plus 2C beschermt en kleurt elk houten oppervlak in één enkele laag, terwijl de natuurlijke uitstraling gerespecteerd wordt.

Langdurig reinigend effect

Om geoliede oppervlaktes in topconditie te houden, beschikt Rubio Monocoat over een uitgebreid gamma aan onderhoudsproducten. “We hebben een programma met allerlei verschillende soorten onderhoudsproducten, die 90% van de problemen tackelen. All Natural Wood Cleaner is een veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke reiniger voor alle geoliede oppervlaktes. Onze unieke formule bevat positieve microscopisch kleine bacteriën die fungeren als natuurlijke bondgenoten tegen vuil en roet. Deze organismen voeden zich met het vuil dat zich op en in houten oppervlakken bevindt. Zolang ze ‘voedsel’ hebben, blijven ze schoonmaken. Dit zorgt voor een langdurig reinigend effect zonder het hout zelf aan te tasten.”

Een hoog concentraat betekent een lage ecologische impact.

Minder schoonmaken bij goed gebruik

Het product is er in twee varianten t.w. All Natural Wood Cleaner voor de vloer en de All Natural Wood Cleaner Spray voor kleine houten meubels, of onderhoud van plaatselijke plekken. Daarnaast blijft Rubio Monocoat de bekende Universal Soap en Surface Care producten leveren. 

De All Natural Wood Cleaner is sterk geconcentreerd en dus uiterst economisch. Doordat het product langdurig werkzaam is, treedt er minder nieuwe vervuiling op, die bovendien makkelijk te verwijderen is bij een volgende schoonmaakbeurt. Bos: “Bij juist en regelmatig gebruik kan de All Natural Wood Cleaner de schoonmaakfrequentie reduceren. Dit is natuurlijk ook een vorm van duurzaamheid.” Schoonmaken kan met de hand, of met een professionele schrobdweilmachine.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.