Platform voor de interieurbouwbranche
Hot news van Häfele: ledstrips voor de sauna in ons assortiment

Hot news van Häfele: ledstrips voor de sauna in ons assortiment

Kleur kan veel met je doen. Al helemaal in een sauna. Wil je zorgen voor een echt ontspannende sfeer? Dan heeft Häfele voortaan de perfecte oplossing in huis: ledstrips die voldoen aan de IP67 codering. Dat betekent dat je deze strips probleemloos in sauna’s kunt plaatsen. Ze zijn geschikt voor alle ruimtes waar de verlichting stofvrij en waterdicht moet zijn; in sauna’s, maar ook in zwembaden of buitenkeukens.

Spelen met kleuren

Met de ledstrip IP67 kun je de mooiste verlichtingscreaties maken. Neem bijvoorbeeld LED1159. Met de keuze uit heel warmwit, warmwit en koudwit licht bepaal je zelf welke sfeer en lichtintensiteit je wilt. Zo creëer je de perfecte sfeer in elke sauna: privé bij iemand thuis of in een groot sauna-complex. Altijd even veilig, stijlvol en rustgevend.

Wil je met kleuren variëren? De RGB-variant LED1160 biedt – met combinaties van de basiskleuren rood, groen en blauw – keus uit meer dan een miljoen tinten. Dat betekent: een waaier aan tonen, contrasten en sferen. Van kalmerend tot vrolijk, van energiek tot neutraal. Je vindt altijd een kleur die past. En dankzij de IP67 ledstrips kan je nu ook ruimtes met hoge eisen aan veiligheid, stof- en waterdichtheid helemaal je eigen kleurpalet geven.

De ideale combinatie met Loox5

Häfele maakt het je extra gemakkelijk. Want de LED-strips zijn heel eenvoudig te plaatsen én te bedienen. Je kunt ze aansluiten op ons Loox5 verlichtingssysteem. Dat wil zeggen dat je alle verlichting op 1 systeem hebt. En dat je dus ook alles kunt bedienen vanuit 1 netwerk met  schakelaar, afstandsbediening en/of de app.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.