Platform voor de interieurbouwbranche
Het opknappen van je oude muren met renovlies

Het opknappen van je oude muren met renovlies

Ben je bezig met het opknappen van je huis en wil je ook de muren een nieuwe look meegeven? De keuze om het op te knappen is groot, want je kan het bijvoorbeeld ook stucen en het behangen met bijvoorbeeld glasvezel- en renovliesbehang. In dit artikel lees je wat renovlies behang is en wat de voordelen van renovlies behang bij het opknappen van je huis.

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang is een soort behang dat vaak gebruikt wordt om oude muren op te knappen. Met dit materiaal kan je gemakkelijk kleine scheurtjes en andere mankementen bedekken. Door renovlies behang creëer je weer een egale wand, wat je gemakkelijk kan overschilderen.

Wat zijn de voordelen van renovlies behang

Behang heb je in verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan glasvezelbehang, glasvliesbehang en dus renovlies behang. Wat zijn eigenlijk de voordelen van renovlies behang ten opzichte van de andere soorten? Hieronder staan de belangrijkste voordelen op een rij:

1.)   De kwaliteit van het behang

Renovlies behang is van goed materiaal en heeft een prettige structuur. Zo is het materiaal brandbestendig, krijg je er niet snel krassen op en is het gemakkelijk aan te brengen. Verder is het een stevig materiaal en scheurt het niet snel.

2.)   Het is een stuk goedkoper dan het laten stucen

Verder is renovlies behang een stuk goedkoper dan het laten stucen. Gemiddeld genomen ben je met renovlies behang dertig procent goedkoper uit, in vergelijking met het stucen. Het behangen gaat namelijk een stuk sneller!

3.)   Renovlies behang is volledig op maat te maken

Tot slot is renovlies behang naar eigen wens in te richten. Tegenwoordig heb je de keuze uit een bepaald patroon. Ook kan je een eigen foto toevoegen. Hierdoor creëer je steeds je steeds meer je eigen droomhuis!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.